november, 2019

18nov20:0022:30MST Gala Concert

Meer

Agenda Item

Het MST Gala Orkest bestaat uit een combinatie van medewerkers van ons ziekenhuis en een aantal professionals en is opgericht in 2012. De aanleiding was om geld in te zamelen voor Radio 3FM  Serious Request, dat was neergestreken in Enschede. Het werd een groot succes en meerdere concerten volgden.

De concerten dit jaar zullen plaatsvinden op 18 en 19 november in het Wilminktheater onder leiding van dirigent/componist/arrangeur Freddy Golden en het beloven weer fantastische  muziekavonden te worden. Special guest dit jaar is niemand minder dan Petra Berger!

Het goede doel

Als goed doel is dit jaar gekozen voor de Zonnebloem. De Regio Enschede heeft ruim 1200 deelnemers. Deze worden bezocht door gastvrouwen- en mannen van de 13 afdelingen van Regio Enschede. Deze vrijwilligers wonen door de fijnmazigheid van de afdelingen, bij wijze van spreken bij de gasten om de hoek. Zij organiseren het hele jaar door verschillende persoonlijke en afdelingsactiviteiten. De regio organiseert en begeleidt de grote en specialistische jaarlijkse activiteiten zoals de ontspanningsmiddag met optredens van artiesten. Ook worden er jaarlijks twee vakanties georganiseerd, één net over de grens en één in Nederland. Daarnaast beschikt de regio over een rolstoelplaats in de Grolsch Veste.

Sponsor worden?

Draagt u de Zonnebloem en Medisch Spectrum Twente ook een warm hart toe? En doet u ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wordt dan sponsor van de Stichting MST gala orkest!

Lees hier meer over sponsor worden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart via het Wilminktheater. Kaarten kosten €30,- per stuk. Dit is inclusief garderobe en (pauze)drankje. Bestel je kaarten via het Wilminktheater

Tijd

(Maandag) 20:00 - 22:30

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina