Poliklinische behandeling Ergotherapie

In verband met de veranderingen in de zorg, de huidige concurrentie en druk vanuit zorgverzekeraars, heeft het MST besloten de handtherapie niet meer aan te bieden vanuit het ziekenhuis. Concreet houdt dit in dat u vanaf 01-05-2016 niet meer voor handtherapie terecht kunt in het MST.

Uiteraard streven wij ernaar dat u als patiënt, ook buiten het MST, de beste zorg ontvangt met betrekking tot handtherapie. Wij willen u dan ook graag adviseren uw behandeling voort te zetten bij Handtherapie Twente. De medewerkers van Handtherapie Twente zijn voormalige therapeuten van het MST en voldoen aan dezelfde kwaliteitscriteria als de huidige therapeuten van het MST. Handtherapie Twente werkt vanuit dezelfde locaties als voorheen, zowel in Enschede, Oldenzaal als Haaksbergen. Uiteraard heeft u keuzevrijheid en kunt u ook voor een andere gecontracteerde aanbieder van handtherapie kiezen.

Zie voor meer informatie de website van handtherapie Twente www.handtherapietwente.nl

  • Revalidatie dagbehandeling handen (RDB) / Handtherapie.Er wordt bij complexe handproblematiek nauw samengewerkt met de fysiotherapeuten in het Medisch Spectrum Twente. Doordeze samenwerking kunnen de behandelingen goed op elkaar afgestemd worden. Indien deze behandelingen intensief en/oflangdurig zijn, wordt revalidatiedagbehandeling (RDB) aangevraagd.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina