Traineeship Verpleegkundigen

Binnen MST is het mogelijk om een traineeship voor verpleegkundigen te volgen. Het biedt pas gediplomeerde verpleegkundigen met weinig werkervaring de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot allround verpleegkundigen.

Hoe ziet het traineeship eruit?
De traineeverpleegkundige wordt binnen een jaar op twee verschillende afdelingen geplaatst, een snijdende en een niet snijdende afdeling afdeling. Op deze manier kan de verpleegkundige zich verder bekwamen in het beroep van verpleegkundige. Doordat de trainee op twee verschillende afdelingen gaat werken, kan hij of zij ervaring opdoen in verschillende patiëntencategorieën en maakt de trainee kennis met de organisatie.
Het Traineeship zal hierdoor voor de trainee én MST positief uitpakken.

Begeleiding
Tijdens het traineeship wordt de traineeverpleegkundige begeleid door een werkbegeleider en heeft een opleidingsadviseur als coach. Het teamhoofd is eindverantwoordelijk voor de trainee. De traineeverpleegkundige is verantwoordelijk voor zijn eigen leerproces. Gedurende het traject werkt de traineeverpleegkundige aan de hand van een persoonlijk werkplan.

Aanmelding voor het traineeship
Om in aanmerking te komen voor het Traineeship dient een gemotiveerde sollicitatiebrief geschreven te worden, in reactie op een vacature.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina