Voorzieningen en diensten

Receptie
In de centrale hal van MST in Enschede en Oldenzaal bevindt zich een receptiebalie. De receptionisten verstrekken informatie en verwijzen u naar de juiste plek in het ziekenhuis. Bij de receptie vindt de patiëntenregistratie plaats. Voor uw afspraak in het ziekenhuis verzoeken wij u het volgende mee te nemen:

  • Geldig legitimatiebewijs, bijvoorbeeld een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs
  • Bewijs van inschrijving van uw zorgverzekeraar of uw zorgpas
  • Actueel medicatieoverzicht, verkrijgbaar bij uw apotheek
  • De afspraakbevestiging

Als u bijvoorbeeld bent veranderd van zorgverzekeraar of bent verhuisd, dan verzoeken wij u dit voorafgaand aan uw afspraak te laten wijzigen bij de receptie in de centrale hal.

Voeding
Medisch Spectrum Twente biedt u een brede keuze aan maaltijden, die u zelf via de tablet bestelt. U bepaalt wat en wanneer u eet. Uiteraard past het aanbod bij uw dieet. Op de verpleegunit is de Roomservice medewerker degene die voor uw eten en drinken zorgt. Indien nodig kan de voedingsassistent een afspraak voor u maken met de diëtist. Met vragen of opmerkingen kunt u uiteraard ook bij uw verpleegkundige terecht.

In Medisch Spectrum Twente zijn geen faciliteiten om van thuis meegebrachte voedingswaren te bewaren en / of te bereiden. Uitgezonderd zijn (fris)dranken en vers fruit.

Post
Er wordt dagelijks post door het hele ziekenhuis bezorgd. De adressering is als volgt:

Medisch Spectrum Twente

Postbus 50 000
7500 KA Enschede

Kinderopvang
Als u in het ziekenhuis komt voor een behandeling of bezoek, kunt u gebruik maken van onze gratis kinderopvang. Ons motto is: Hoe meer kinderen, hoe beter! Wij werken met vrijwilligers die het vooral heel gezellig vinden dat uw kind even mag komen spelen. We hebben meer dan genoeg speelgoed en knutselmaterialen om uw kindje bezig te houden. Een afspraak maken vooraf is niet nodig.

Hoe werkt het?
U brengt uw kind bij onze vrijwilligers en geeft hen uw naam en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Als u na uw afspraak of bezoek terug komt, neemt u uw kleintje weer mee naar huis.

Voor wie?Voor kinderen tot 10 jaar
KostenGeen kosten, het is een gratis service van het Medisch Spectrum Twente
Afspraak makenEen afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon bij ons binnenlopen
OpeningstijdenMa t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur (Zaterdag en zondag zijn wij gesloten)
Waar?De kinderopvang in MST bevindt zich nabij het Vrouw Kind Centrum, Route H04.

Restaurant
In MST locatie Enschede vindt u in de centrale hal het sfeervolle bezoekersrestaurant Kepers. Hier kunt u terecht voor koffie, thee, vruchtensappen, vers belegde broodjes, maaltijden en nog veel meer versnaperingen.

Het restaurant is als volgt geopend:

Maandag t/m vrijdag: 08.00u – 20.30u
Zaterdag en zondag: 10.00u – 20.30u

Rolstoelen
In de H.J. van Heek parkeergarage en bij de hoofdingang van het ziekenhuis staan rolstoelen. Tijdens uw ziekenhuisbezoek kunt u deze gebruiken, hiervoor gebruikt u een munt van € 2,-.

Winkels
In de centrale hal van MST in Enschede zijn meerdere winkels. U kunt er onder andere bloemen, tijdschriften, etenswaren, toiletartikelen, dranken en snoep kopen.

In locatie Oldenzaal vindt u in de centrale hal een luxe koffievoorziening. Ook worden frisdranken, sandwiches, fruit en diverse snacks aangeboden door middel van automaten.

Golfkarren
Van maandag t/m vrijdag rijden er golfkarren door het ziekenhuis, locatie Enschede, om u, indien gewenst, naar uw bestemming te brengen.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina