Onze werkwijze

Uw eerste bezoek

U kunt zich voor uw afspraak melden bij het secretariaat van ons centrum op poli E 16. Uw bezoek bestaat uit een gesprek met de verpleegkundig consulent. Indien nodig zal ook de arts u zien tijdens dit eerste consult. Aansluitend wordt er bloed afgenomen voor onderzoek en een röntgenfoto gemaakt van de longen.

Controleafspraak

Na 2 à 3 weken komt u bij de internist/infectioloog. Die zal aanvullende vragen stellen en lichamelijk onderzoek doen. Op basis van de onderzoeksresultaten zal hij/zij samen met u een behandelplan maken.

Vervolgafspraken

De meeste hiv-patiënten komen 3 à 4 keer per jaar op controle bij de arts. We vragen u om 2 weken voor de controles bloed af te laten nemen voor onderzoek, zodat de arts de uitslagen heeft als u op consult komt. In MST nemen de HIV-consulenten een deel van de vervolgcontroleafspraken over van de internist. Dit betekent dat u mogelijk afwisselend bij de internist en de verpleegkundig consulent komt.

Bent u verhindert, dan stellen wij het zeer op prijs als u tijdig afbelt.

Wat neemt u mee?

Neem bij uw bezoek aan ons het volgende mee: patiëntenponsplaatje, zorgpas met verzekeringsgegevens, identiteitsbewijs, eventuele medicijnen in de oorspronkelijke verpakking, een recent medicatieoverzicht (verkrijgbaar bij uw apotheek).

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina