Sponsor het MST Gala Orkest en ondersteun het goede doel

De succesvolle formule van de Thorax Big Band van Medisch Spectrum Twente is nu ondergebracht in een MST breed gedragen stichting “Stichting MST gala Orkest”. Deze ANBI stichting biedt sponsoren de kans om ons het gehele jaar te ondersteunen zodat de door ons uitgezochte goede doelen daar ten volle van kunnen profiteren en het orkest en het koor zich optimaal kunnen bezighouden met hun muzikale ontwikkeling.

Het MST gala orkest bestaat uit een combinatie medewerkers van ons ziekenhuis en een paar professionals en is opgericht in 2012. De aanleiding was om geld in te zamelen voor Radio 3FM Serious Request die was neergestreken in Enschede. Het werd een groot succes en meerdere concerten volgden.

De concerten dit jaar zullen plaatsvinden op 18 en 19 november in het Wilminktheater onder leiding van dirigent/componist/arrangeur Freddy Golden en beloven weer fantastische muziekavonden te worden. Special guests dit jaar zijn niemand minder dan Petra Berger en Lee Towers!

Het goede doel

Als goed doel is dit jaar gekozen voor de Zonnebloem. De Regio Enschede heeft ruim 1200 deelnemers. Deze worden bezocht door gastvrouwen- en mannen van de 13 afdelingen welke de regio rijk is. Deze vrijwilligers wonen door de fijnmazigheid van de afdelingen, bij wijze van spreken bij de gasten om de hoek. Zij organiseren het hele jaar door verschillende persoonlijke en afdelingsactiviteiten. De Regio organiseert en begeleidt de grote en specialistische jaarlijkse activiteiten zoals de ontspanningsmiddag met optredens van artiesten. Ook worden er jaarlijks twee vakanties georganiseerd, één net over de grens en één in Nederland. Daarnaast beschikt de Regio over een rolstoelplaats in de Grolsch Veste.

Naast het landelijke en lokale activiteitenaanbod, biedt de Zonnebloem ook speciale dagjes uit naar bijzondere evenementen of attracties. Het bestuur ziet het ook als een van haar taken om vrijwilligers te stimuleren deel te nemen aan cursussen welke plaatselijk of in Breda georganiseerd worden.

Sponsor worden?

Draagt u de Zonnebloem en Medisch Spectrum Twente ook een warm hart toe? En doet u ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wordt dan sponsor van de Stichting MST gala orkest!

U kunt uw bijdrage storten op :
NL 98RABO0337693897
Stichting MST GALA Orkest
Ovv concerten 18 en 19 november 2019

Wilt u meer weten over onze sponsorpakketten? Bekijk de sponsorbrief

Wilt u geen toegangskaartjes voor de concerten maar op een andere wijze de doelen ondersteunen dan kan dat uiteraard ook. Maak uw belangstelling bekend met een email naar mstgalaorkest@gmail.com o.v.v. Sponsor MST gala orkest.

Sponsors MST Gala Orkest

Gouden sponsor

tct-logo-horizontaal

Zilveren sponsor

tp-makelaars
RB_logo_cmyk

Bronzen sponsor

trebbe

Supporters

005022d-80-logo-meijers-mia
twepa_logo
ten-hag-logo
logovolterra
logo_funatic_events
logo-vita-interior-design
logo-van-der-valk-enschede
logo-slagerij
logo-menzis
logo-koelink
ara-1082logo-araco-fc-omgezet
euverman
logo-meinema
logosolbarbacan_cmyk_c
anne-boersma-fotografie-zwarte-tekst-png
ldw_logo_cmyk_zonderpayoff_210317
trifora_logo_cmyk_300dpi
kruisselt-black
logo-pentair
uct
logtenberg-bloemen
asito
spacewinner
deltics_logo_final
glowmind
sound-solution
dream-fireworks
dijks

Overige sponsors:

  • Kolenaar
  • Advies Managers, Cees Anker
  • Apotheek Fernandez
  • Banoffee
  • Drakenburg BV
  • Marcel Kuiper, hovenier

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina