home home  printversie printversie home transferpunt

Wat doet het Transferpunt?

Medisch Spectrum Twente heeft een Transferpunt waar transferbemiddelaars werken. Het Transferpunt helpt de verpleging met het regelen van nazorg. U krijgt met het Transferpunt te maken als u nazorg nodig heeft, zoals thuiszorg, kortdurende reactivering (tijdelijke opname in een verpleeghuis), terminale zorg of opname in een verpleeg- of verzorgingshuis.

Binnenkort wordt u ontslagen uit ons ziekenhuis. Medisch gezien is er dan geen reden om langer in het ziekenhuis te blijven. Om de overgang van het ziekenhuis naar huis of een andere instelling zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, is het verstandig om al tijdig na te denken over eventuele nazorg. U kunt tijdens uw opname al met uw familie en / of vrienden bespreken of zij u, indien nodig, na uw ontslag thuis kunnen helpen.

De afdelingsverpleegkundige bespreekt vervolgens met u of u na het ontslag uit het ziekenhuis zorg nodig heeft, zoals thuiszorg of (tijdelijke) opname in een verpleeg- of verzorgingshuis. Samen beslist u of er zorg aangevraagd moet worden.


Lees verder...
Wat doet transferpunt?
Zoeken
Zoek in
Zoek naar:
Santeon
 home

Inloggen

home sitemap zoeken disclaimer copyright  Contact