Enschede (Haaksbergerstraat)

Adres

Medisch Spectrum Twente
Haaksbergerstraat 55
7513 ER Enschede

Telefoon (053) 487 20 00
Fax (053) 487 30 72

Locatie Enschede Haaksbergerstraat

LET OP: Deze locatie is alleen voor patiënten met een verwijzing voor radiologisch onderzoek in Diagnostisch Centrum Twente.

Alle poliklinieken en verpleegunits van MST in Enschede vindt u aan Koningsplein 1. Voor uw onderzoek of behandeling gaat u als patiënt daarom naar MST Koningsplein.

Route MST Haaksbergerstraat

Let op: vanaf 3 juni 2019 is de gemeente Enschede aan de slag met flinke wegwerkzaamheden in Enschede en rondom Medisch Spectrum Twente. Dit kan invloed hebben op uw reistijd, MST blijft te allen tijde bereikbaar met de auto, fiets of OV. Bekijk meer informatie op mst.nl/bereikbaarheid.

Het gebouw van MST aan de Haaksbergerstraat in Enschede is goed bereikbaar. Als u met de auto reist, kunt u via Google Maps handig uw persoonlijke routeberekening maken.

Met het openbaar vervoer

Voor het gebouw aan de Haaksbergerstraat is een bushalte. Helaas is deze bushalte op dit moment niet volledig in gebruik. Controleert u dus goed of de bus die u wilt nemen hier stopt. Via de dienst van de samenwerkende OV-bedrijven (9292) vindt u de meest passende reisplanning op de dag van uw bezoek. Klik hier om uw reis te plannen

Waar bent u naar op zoek?