Pers en media

Pers en media

Heeft u vragen over onze nieuwsberichten? Of wilt u iemand van ons ziekenhuis interviewen of in ons ziekenhuis filmen? Hieronder leggen we uit met wie u contact op kunt nemen.

Perscontact

Alle contacten met de pers verlopen via de afdeling communicatie. Dit geldt voor vragen naar aanleiding van de actualiteit en de persberichten. Hier kunt u ook terecht voor  het aanvragen van interviews. De afdeling communicatie zorgt indien mogelijk voor een interviewafspraak met een medewerker en/of patiënt. U kunt contact opnemen via de receptie op telefoonnummer (053) 487 2000, en per mail via pers@mst.nl.

Fotograferen, filmen en geluidsopnamen

Patiënten, bezoekers en medewerkers verwachten dat hun privacy in het ziekenhuis gewaarborgd is. Om die privacy te bewaken is het niet toegestaan om geluid en/of beeldopnamen te maken in en om gebouwen op het ziekenhuisterrein zonder toestemming van de afdeling communicatie. Het betreden van de terreinen en gebouwen met ingeschakelde opnameapparatuur is ook niet toegestaan, tenzij hiervoor toestemming is gegeven door de afdeling communicatie.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Wij versturen persberichten via e-mail aan de regionale of landelijke media. Meestal zetten wij dit nieuws dan ook gelijk als nieuwsbericht op onze website. Als u onze persberichten ook via e-mail wilt ontvangen, kunt u dit aangeven via pers@mst.nl. Wij plaatsen u dan op onze perslijst.

Volg ons op social media

LinkedIn

Instagram

Facebook

Twitter

Digitale nieuwsbrief

Via onze digitale nieuwsbrief krijgt u maandelijks het laatste nieuws van ons ziekenhuis in uw mailbox.

Waar bent u naar op zoek?