Centrum voor mammacare

Binnen het Centrum voor mammacare worden mensen met borstproblematiek en/of borstkanker gediagnosticeerd en behandeld. Een multidisciplinair team biedt de best mogelijke zorg die u als patiënt mag verwachten. Het team van mammacare bestaat uit chirurgen, verpleegkundig specialisten, mammacareverpleegkundigen, radiologen, pathologen, radiotherapeuten, internisten en plastisch chirurgen. Het uitgangspunt is om snel en deskundig tot een diagnose te komen en met de eventuele behandeling te beginnen. De periode van onzekerheid wordt hiermee zo kort mogelijk gehouden. De verwijzing naar het Centrum voor mammacare vindt plaats via de huisarts of een specialist.

Als bij u borstkanker is vastgesteld, is de mammacareverpleegkundige uw vertrouwde aanspreekpunt. Zij is de casemanager die u en uw familie begeleidt in deze vaak moeilijke periode.

U kunt op deze pagina’s meer lezen over het Centrum voor mammacare.

Keurmerk Roze Lintje 2017

Opening Centrum voor mammacare

Op dinsdag 31 oktober 2017 was er een informatieavond ter gelegenheid van de officiële opening van het Centrum voor mammacare. Bij de opening waren veel patiënten die een behandeling positief hebben doorstaan, maar ook vrouwen die nog midden in de behandeling zitten. Kunstenares Jorien Stel, die zelf borstkanker heeft gehad, onthulde haar beeld, speciaal gemaakt voor het centrum.

Het team van mammacare Oldenzaal

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina