Enschede (Koningsplein)

Contact & Adres

Medisch Spectrum Twente
Koningsplein 1
7512 KZ Enschede

Telefoon  (053) 487 20 00
Fax         (053) 487 30 72

Route

Plan uw route met de routeplanner.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond van Medisch Spectrum Twente

Wegbewijzering

Weten hoe de wegbewijzering in MST werkt? Bekijk de videouitleg

Locatie Enschede Koningsplein

mst-enschede-koningsplein

Route naar Medisch Spectrum Twente

Let op: Er zijn wegwerkzaamheden rondom Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede. Houd rekening met een langere reistijd. MST blijft bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Bekijk meer informatie op mst.nl/bereikbaarheid. 3 oktober 2022 is een Duitse feestdag, het is dan extra druk in de stad. Houd ook deze dag rekening met een langere reistijd.

Reist u met de auto? Plan uw route met de routeplanner. Met deze route gaat u naar Koningsplein 1, de ingang van het ziekenhuis. Wilt u parkeren, volg dan de borden en de bewegwijzering als u de eindbestemming nadert.

Parkeren bij MST

Om uw auto te parkeren volgt u de bewegwijzering naar de H.J. van Heek parkeergarage. In de parkeergarage volgt u de borden naar de ingang van het ziekenhuis.

Meer informatie over parkeren

Met het openbaar vervoer

Komt u met de bus, dan stapt u uit bij halte “Van Heekplein”, die direct naast het Koningsplein ligt. Via de dienst van de samenwerkende OV-bedrijven (9292) vindt u de meest passende reisplanning op de dag van uw bezoek aan MST. Klik hier om uw reis te plannen.

Bezoektijden

Het ziekenhuis is voor bezoek geopend van 09.00 – 21.00 uur. En alleen als de patiëntenzorg het toelaat. Volg daarom altijd de aanwijzingen van het zorgpersoneel op en overleg met uw naasten wie er op bezoek komt. De bezoektijden van het Intensive Care Centrum zijn van 11.00 tot 11.45 uur en van 19.00 tot 19.45 uur.

Let op: Tijdens feestdagen gelden er afwijkende openingstijden. Bekijk de openingstijden rond feestdagen.

Meer weten?

We hebben een lijst opgesteld met veelgestelde vragen. Hier vindt u veel informatie.
Klik hier voor de FAQ Enschede Koningsplein.

Waar bent u naar op zoek?