U komt met de fiets of openbaar vervoer

Let op: vanaf 3 juni 2019 is de gemeente Enschede aan de slag met flinke wegwerkzaamheden in Enschede en rondom Medisch Spectrum Twente. Dit kan invloed hebben op uw reistijd, MST blijft te allen tijde bereikbaar met de auto, fiets of OV. Bekijk meer informatie op mst.nl/bereikbaarheid.

Op de fiets naar Medisch Spectrum Twente

Aan de Koningstraat is een overdekte fietsenstalling, waar u uw fiets gratis parkeert. Daar is ook de zij-ingang van MST.

Met het openbaar vervoer

Als u met de bus naar MST komt, stapt u uit bij halte “Van Heekplein”, die direct naast het Koningsplein ligt. Het NS station Enschede ligt op circa 8 loopminuten.

Een goede toegankelijkheid

In verband met de toegankelijkheid van MST is het niet toegestaan om uw fiets voor de hoofdingang te zetten. Regelmatig worden bij onveilige situaties fietsen verwijderd.

Deelfietsen

De deelfiets maakt deel uit van een netwerk van fietsen die je op verschillende uitgiftepunten kan ophalen en op een inleverpunt naar keuze weer kan inleveren. Je gebruikt hiervoor de GoAbout app.

Zo staan er fietsen op de station Kennispark, UT (verschillende locaties) en in onze MST bezoekersfietsenstalling aan de Koningstraat. Handig als je met de auto komt, en de laatste kilometers per fiets wilt afleggen. Bekijk de video of ga naar GoAbout. Je kan de fiets bij onze fietsenstalling aan de Koningsstraat ophalen en inleveren.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina