Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.

Topklinisch Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente

Actions
Loading...

Topklinisch Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente

MST is ontstaan uit een fusie van ziekenhuizen in Enschede en Oldenzaal. De poliklinieken in Losser en Haaksbergen zijn daar onderdeel van. Dankzij al deze locaties is de zorg voor u altijd dichtbij. Vooral als u vaak voor controle of behandeling naar het ziekenhuis moet, is dat prettig. Uw dagelijkse leven kan zoveel mogelijk doorgaan.


Klik hier of op de afbeelding hieronder voor de brochure: "MST, als zorg méér vraagt".  


Topklinische én academische zorg
U kunt bij MST terecht voor alle zorg, ook als deze complex is. We bieden topklinische zorg en op een aantal terreinen bieden we zorg die verder alleen in academische ziekenhuizen te vinden is. Voor sommige behandelingen hebben we een bovenregionale functie. Dit betekent dat ook patiënten van buiten de Twentse regio op onze kwaliteit en expertise afkomen. We werken nauw samen met diverse academische centra om u de beste zorg te bieden.

MST. Als zorg méér vraagt.
Bekijk hieronder de video waarin u ons ziekenhuis beleeft en ervaart. Spoed- en traumazorg
U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons terecht. MST is er voor alle spoedzorg. Bij MST Enschede hoeft u niet meer zelf te beslissen of u naar de Spoedeisende Hulp gaat of naar de Huisartsenpost. U meldt zich gewoon bij de spoedpost. Wel zo snel. Daarnaast is MST het enige traumacentrum voor een grote regio in het oosten van Nederland en een deel van Duitsland. De traumahelikopter landt bij ons en we zijn het eerste ziekenhuis dat bij grote rampen acute zorg verleent.

Klik hier of op de afbeelding hieronder voor de brochure: "MST, een topklinische omgeving".  

Deze kolom wordt op smartphones boven de hoofdkolom geplaatst.
Brochures over MST

Contact

Medisch Spectrum Twente
Postbus 50 000
7500 KA Enschede

(053) 487 20 00

Deze kolom wordt op smartphones onder de hoofdkolom geplaatst.
Documenten
Complementary Content