Welkom in de Poliklinische Apotheek MST

Deskundig team

In onze poliklinische apotheek staat een deskundig team van apothekers en apothekers-assistenten klaar om uw recepten te verwerken en aanvullende informatie over uw medicijngebruik te verstrekken.

Medicijnen na uw bezoek aan de specialist

Na uw bezoek aan de polikliniek, dagbehandeling of huisarts kunt u met uw recept bij ons terecht. Ons geneesmiddelenassortiment is afgestemd op de specialistische zorg van MST.

Medicijnen na uw ontslag uit het ziekenhuis

Bij ontslag uit het ziekenhuis ontvangt u van uw arts een overzicht van de medicijnen die u thuis moet blijven gebruiken. De apothekersassistent zal bij ontslag aan u vragen of u uw medicijnen wilt ophalen bij de poliklinische apotheek. Indien dit het geval is dan zal uw recept worden doorgestuurd en staan de middelen voor u klaar in de poliklinische apotheek.

Persoonlijk advies

Onze apotheekmedewerkers weten precies hoe u de medicijnen moet gebruiken en geven u graag advies. Wij controleren van alle recepten de doseringen, de veiligheid en het gebruik in combinatie met andere geneesmiddelen. Zo nodig overleggen wij met uw behandelend arts.

Uitwisselen van informatie

Na afleveren van ieder recept wordt uw eigen apotheek daarvan op de hoogte gesteld zodat uw farmaceutisch dossier compleet blijft. Hiervoor dient u toestemming te verlenen aan de poliklinische apotheek. Mocht u om privacyredenen niet willen dat uw gegevens worden doorgegeven, dan kunt u dit ook aangeven bij de medewerker. Meer informatie over het digitaal uitwisselen van medicatiegegevens vindt u op www.vzvz.nl.

Openingstijden poliklinische apotheek MST

  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
  • Zondag gesloten

Vragen

Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 053 – 487 20 36 of per e-mail via apotheek@mst.nl.

Waar bent u naar op zoek?