Orthopedie

Op de afdeling orthopedie in MST kunt u terecht voor de behandeling van aandoeningen aan het skelet- en spierstelsel, zoals artrose, reuma, botbreuken, hernia, scoliose en heupdysplasie.

Niet goed kunnen bewegen kan tal van lichamelijke, sociale en werkgerelateerde problemen opleveren. Het doel van de orthopedisch chirurg is zorgen dat u beter kunt bewegen, waardoor u beter functioneert. Door de ontwikkeling van gewrichtsvervangende mogelijkheden (bijvoorbeeld de heup- en knieprothesen) en de sleutelgatoperaties van gewrichten zijn wij in staat veel mensen met zeer goed resultaat te helpen.

De orthopedisch chirurgen van MST

De orthopeden die werkzaam zijn binnen de vakgroep orthopedie in MST beoefenen samen de orthopedie in haar volle omvang. Iedere orthopedisch chirurg is een specialist in een deelgebied binnen de orthopedie. Dit zorgt ervoor dat u een behandeling kunt verwachten volgens de nieuwste normen en inzichten. Bent u op zoek naar de beste orthopedische behandeling door een topchirurg, dan bent u in MST aan het juiste adres.

Specialisten aan het woord

drs. Govaert: “Bij de sportschool of fysio kun je ‘ski-klaar’ worden”

drs. Nellensteijn: “Er zijn veel verschillende redenen waarom een prothese kan falen”

dr. Verra: “Bij de voorste benadering hoeven geen spieren los gemaakt te worden”

drs. Van Lingen: “Mensen met een hallux valgus hebben vaak geen klachten”

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina