Radiotherapie

Radiotherapie is het behandelen van kwaadaardige gezwellen ofwel kanker, door middel van bestraling. Bestraling wordt veelal gezien als een “technisch” vak. Wij willen ernaar streven om niet alleen kwalitatief uitstekende radiotherapeutische zorg in de regio Twente en Achterhoek te bieden, maar vooral ook betrokken zorg waarbij de patiënt centraal staat. Wij bieden vakkundige behandelingen die aansluiten bij de reguliere inzichten en technieken.

Radiotherapie in MST:

  • Vooruitstrevend door de inzet van geavanceerde apparatuur en continue innovatie
  • Deskundig door de expertise van onze specialisten en goed opgeleide medewerkers
  • Geïntegreerd door de goede relaties met verwijzers en nauwe samenwerking met aanverwante specialismen
  • Geïnspireerd door collegiale samenwerking, open communicatie, onderling respect, interne opleidingskansen en oog voor persoonlijke ontwikkeling

Tijdens uw behandelingen en het voortraject hiervan zal ons team u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij nemen we de tijd voor u tijdens het voorlichtingsgesprek en streven zoveel mogelijk naar vertrouwde gezichten tijdens de behandelingen. Wij bieden u tevens de nieuwste apparatuur.

Specialist aan het woord


“Waar een chirurg niet bij kan, kunnen we wel vaak met onze bestralingen bij”

Anand Bhawanie

Nieuws

Nieuwe bestraler Ethos in MST
De Varian Ethos is het allernieuwste dat er op het gebied van bestraling te koop is én het allerbeste. De voordelen liggen vooral bij de patiënt; de machine is snel én nauwkeurig.
Waar bent u naar op zoek?