E.M. van Bolhuis

Functie: KNO-arts
Bereikbaarheid: Secretariaat: (053) 487 22 30 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur kno@mst.nl
BIG Registratie: 49041602701

Introductie

Mijn naam is Marijke van Bolhuis, geboren en getogen in de omgeving van Leiden. Na mijn geneeskundestudie in Utrecht heb ik een jaar als arts-assistent bij de Algemene Heelkunde in Sluechteren, Duitsland, gewerkt. Mijn opleiding tot KNO-arts heb ik in Utrecht (Universitair Medisch Centrum Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis) en Apeldoorn gevolgd en sinds 1 juni 2000 ben ik als KNO-arts werkzaam in het Medisch Spectrum Twente. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen.

Ik stel een persoonlijke arts-patiënt relatie zeer op prijs. De maatschap KNO gaat dan ook in principe uit van een eigen arts voor de diagnose én de behandeling. Voor speciale- of spoedzorg stellen we u zo nodig graag voor aan een collega.

Aandachtsgebieden

Iedere Nederlandse KNO-arts is opgeleid om alle ziekten aan keel, neus of oren te beoordelen en behandelen, waarmee mensen zich doorgaans op onze polikliniek melden. Dat wil zeggen, dat je bijvoorbeeld voor slechthorendheid, heesheid, een verstopte neus of ontstoken amandelen door iedere KNO-arts goed geholpen kan worden.

Daarnaast zijn er een aantal ziektebeelden die onder mijn aandachtsgebied vallen.

  • Neus- en neusbijholtenpathologie, -chirurgie en allergie.
  • Hypofysechirurgie en voorste schedelbasischirurgie in samenwerking met de neurochirurgen
  • KNO-duikgereleateerde problemen, duikersgeneeskunde
  • Ingrepen aan de oorschelpen, zowel esthetisch als therapeutisch
  • Zwellingen in de hals
Waar bent u naar op zoek?