Afspraak maken of wijzigen

Afspraak maken, wijzigen of annuleren

Wilt u uw afspraak in Medisch Spectrum Twente (MST) wijzigen of annuleren? Dat kan op deze pagina. Ook kunt u hier een herhaal- of controleafspraak regelen.

Heeft u een afspraak gemaakt maar bent u verhinderd? We willen u erop wijzen dat aan het niet op tijd annuleren van uw afspraak kosten zijn verbonden. U kunt snel uw afspraak veranderen door te bellen naar de afdeling. Of u vult onderstaand formulier in.

Verwijzing is nodig

Voor het maken van een afspraak in MST heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist. Anders vergoedt uw zorgverzekeraar de zorgkosten misschien niet. Een verwijzing is niet nodig voor de Spoedeisende Hulp (SEH).

Hoe kunt u zich goed voorbereiden op uw gesprek met de dokter?

Er gaan allerlei vragen door uw hoofd. Door spanning en emoties gaat het gesprek met de dokter vaak heel anders dan gepland. Helemaal nu u alleen naar de afspraak moet komen of het gesprek via de telefoon plaatsvindt. Vóór het gesprek hierover nadenken helpt om de juiste vragen te stellen en de informatie te geven die belangrijk is. Bekijk de folder voor meer informatie.

Velden met een * moet u invullen, anders kunt u niet verder.

Waar bent u naar op zoek?