Nieuws

Vanaf maandag 26 oktober starten de werkzaamheden aan de tweede fase van project De Kop. Dit betekent dat de rotonde Zuiderval - Haaksbergerstraat en de Haaksbergerstraat tussen de inrit van MST en de rotonde Zuiderval zijn afgesloten voor verkeer.
“Ik dien hier, net als iedereen, vanuit veiligheidsoverwegingen de gehele dag met een half geladen Glock op de heup rond te lopen, want je weet nooit op welk moment ongewenst bezoek kan proberen binnen te komen en daar kun je maar beter op voorbereid zijn. "
"Inmiddels zijn we twee weken aan het werk in het Curaçao Medisch Centrum, en hebben het hier echt heel erg naar ons zin. Het personeel is heel erg aardig en we merken dat ze echt blij zijn met onze hulp."
Patiënten en bezoekers wordt verzocht een niet-medisch mondneusmasker te dragen. Het dragen van een mondneusmasker door de patiënt tijdens lichamelijk onderzoek, gesprek of behandeling is niet nodig.
Op deze pagina informeren we u over de stand van zaken rondom corona.
MST Enschede Koningsplein
"We zijn aangekomen op Kamp Marmal. Dit kamp is de grootste basis van het Duitse leger buiten Duitsland."
Ziekenhuizen vinden het belangrijker dan ooit dat zorgpersoneel de griepprik krijgt. Toch is een ruime minderheid van de medewerkers van plan zich te laten inenten. EenVandaag maakte er een item over.
Griepprik in beeld
“Op zaterdag 15 augustus zijn we met onze groep ’s morgens om 11:00 uur vanaf Schiphol vertrokken met het vliegtuig richting Curaçao."
Eric Rikkert, lid van de Raad van Bestuur, heeft besloten MST per half december 2020 te verlaten. Na een intensieve periode bij MST gaat hij op zoek naar een volgende uitdaging. MST betreurt het vertrek van Rikkert.
Medisch Spectrum Twente neemt deel aan een grote studie waarin we kijken of het vaccin tegen tuberculose (het BCG-vaccin) beschermt tegen de gevolgen van coronabesmetting bij kwetsbare ouderen.
Medisch Spectrum Twente is begin september op de spoedeisende hulp begonnen met Virtual Fracture Care. Patiënten met een bepaald soort letsel krijgen een ander soort verband die ze na verloop van tijd zelf eraf kunnen halen.
Vaatchirurg Edith gaat de komende drie maanden samen met een aantal collega’s van Medisch Spectrum Twente en andere ziekenhuizen naar Afghanistan voor een bijdrage aan de NAVO missie Resolute Support. Zij neemt u de komende maanden mee in de werkzaamheden en ervaringen van haar en haar teamleden.
Operatieassistent Danouque gaat deze maand naar Curaçao voor een buitenlandplaatsing van Defensie. Zij neemt u de komende maanden mee in de werkzaamheden en ervaringen van haar en haar teamleden.
Defensie
1 2 3 8
Waar bent u naar op zoek?