Bezoekers

Fijn dat u ons bezoekt

Wie in het ziekenhuis is opgenomen, vindt het vaak prettig om bezoek te ontvangen of een kaartje te krijgen. Hier vindt u informatie die voor u als bezoeker van belang kan zijn.

Wij heten u van harte welkom

Bezoek aan een verpleegafdeling

Wij adviseren u om niet op bezoek te komen bij patiënten in MST. Als het niet anders kan: er is maximaal 1 bezoeker toegestaan gedurende maximaal 1 uur per dag, tussen 09.00 en 20.00 uur. En alleen als de patiëntenzorg het toelaat. Volg daarom altijd de aanwijzingen van het zorgpersoneel op en overleg met uw naasten wie er op bezoek komt.

Het is een zeer ingrijpende maatregel. Natuurlijk wilt u uw familielid of naaste graag zien, maar alleen door het contact zoveel mogelijk te beperken kunnen we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand bewaren en onze patiënten de zorg geven die zij nodig hebben. Natuurlijk kunt u, als dat mogelijk is, ook telefoneren of beeldbellen.

Andere mogelijkheden voor uw bezoek

Patiënten die niet op de verpleegafdelingen hoeven te blijven, kunnen de hele dag bezoek ontvangen. De plek bij uitstek om ongestoord bij te praten, is natuurlijk het gezellige restaurant van het ziekenhuis. U kunt daar in een prettige atmosfeer samen zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Als bezoeker van Medisch Spectrum Twente kunt u gebruik maken van verschillende voorzieningen die uw verblijf en het contact met de patiënt zo prettig mogelijk maken.

Een kaartje sturen?
Kunt u niet op bezoek komen? Post ontvangen is ook vaak heel prettig. U kunt uw post op de volgende manier adresseren:

Medisch Spectrum Twente
Naam persoon (liefst voor en achternaam)
Afdelingsnaam, kamer …
Postbus 50 000
7500 KA Enschede

Bekijk hier de namen van onze afdelingen.

Waar bent u naar op zoek?