Bezoekers

Fijn dat u ons bezoekt

Wie in het ziekenhuis is opgenomen, vindt het vaak prettig om bezoek te ontvangen of een kaartje te krijgen. Hier vindt u informatie die voor u als bezoeker van belang kan zijn.

Wij heten u van harte welkom

Bezoek aan een verpleegafdeling

Als u een patiënt bezoekt op een verpleegafdeling dan gelden er vaste bezoektijden. Deze tijden kunnen per afdeling verschillen. Houd er rekening mee dat teveel bezoek tegelijk vermoeiend kan zijn voor de patiënt en medepatiënten. Ons advies is om met niet meer dan twee bezoekers tegelijk te komen. In overleg met de verpleging is het soms mogelijk of wenselijk om buiten de bezoektijden langs te komen.

Andere mogelijkheden voor uw bezoek

Patiënten die niet op de verpleegafdelingen hoeven te blijven, kunnen de hele dag bezoek ontvangen. De plek bij uitstek om ongestoord bij te praten, is natuurlijk het gezellige restaurant van het ziekenhuis. U kunt daar in een prettige atmosfeer samen zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Als bezoeker van Medisch Spectrum Twente kunt u gebruik maken van verschillende voorzieningen die uw verblijf en het contact met de patiënt zo prettig mogelijk maken.

Een kaartje sturen?
Kunt u niet op bezoek komen? Post ontvangen is ook vaak heel prettig. U kunt uw post op de volgende manier adresseren:

Medisch Spectrum Twente
Naam persoon (liefst voor en achternaam)
Afdelingsnaam, kamer …
Postbus 50 000
7500 KA Enschede

Bekijk hier de namen van onze afdelingen.

Waar bent u naar op zoek?