Voorzieningen en diensten

Voorzieningen en diensten

In MST kunt u gebruik maken van verschillende voorzieningen. Hieronder leest u daar meer over.

Gratis wifi

In het ziekenhuis kunt u gratis gebruikmaken van het wifinetwerk MST-Gast.

Restaurant (Enschede)

In MST vindt u een sfeervol bezoekersrestaurant. Hier kunt u een kopje koffie of thee drinken met wat lekkers erbij. Ook kunt u kiezen uit verschillende maaltijden, zoals broodjes, soepen, salades en warme gerechten.

Openingstijden restaurant:

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 20.00 uur (keuken tot 19.30u);
  • Zaterdag, zondag en feestdagen: 09.30 – 18.00 uur (keuken tot 17:30u).

DAY Minimarkt

DAY maakt je dag. Bij Day bieden we wat je nodig hebt, op elk moment van de dag. Kom gerust eens binnen en ontdek hoe vers, gezond en veelzijdig onze producten zijn: van verse broodjes tot lekkere koffie gemaakt door onze barista’s. Ook vind je er salades, (gezonde) snacks en cadeautjes voor je bezoek aan een dierbare in het ziekenhuis.

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur;
  • Zaterdag, zondag en feestdagen 11.00 – 20.00 uur.

Kapel/Stiltecentrum (Enschede)

Mocht u even op adem willen komen, behoefte hebben aan stilte of gebed, dan kunt u terecht in de Kapel/Stiltecentrum. De Kapel/Stiltecentrum is centraal gelegen in het ziekenhuis aan het Koningsplein in Enschede, nabij het bezoekersrestaurant (Route H02). Er ligt een schrift waar u uw gedachten, vragen en gebeden kunt opschrijven en er is gelegenheid om een kaars op te steken.

Islamistische Gebedsruimte (Enschede)

Nabij het bezoekerrestaurant, naast de schoenwinkel is de islamitische gebedsruimte. De ruimte heeft een onderscheiden ingang voor vrouwen en mannen, met de mogelijkheid tot ritueel wassen. Er zijn gebedsmatjes en een Koran aanwezig.

Stiltecentrum (Oldenzaal)

De oude kapel is deels behouden gebleven als ruimte om even op adem te komen, te bidden of stil te zijn en er is gelegenheid een kaars op te steken.

Waar bent u naar op zoek?