Opname

U moet worden opgenomen. En nu?

De arts heeft aangegeven dat u moet worden opgenomen in het ziekenhuis voor een operatie, behandeling of voor een ander doel. Dit kan voor een dagbehandeling of voor een meerdaagse opname zijn. U vindt hier meer informatie over uw opname.

Voorbereiding

Voordat u bij Medisch Spectrum Twente een operatie en anesthesie (verdoving) ondergaat zijn een aantal voorbereidingen nodig. Daarvoor wordt u verwezen naar de Pre Operatieve Screening, de POS.

Afspraak voorbereiden

De arts heeft aangegeven dat u moet worden opgenomen in het ziekenhuis voor een operatie, behandeling of voor een ander doel. Dit kan voor een dagbehandeling of voor een meerdaagse opname zijn. Bekijk hier welke voorbereidingen u kunt treffen voor de opname.

Folders

Het Burgerservicenummer (BSN) is wettelijk verplicht

Het BSN is een uniek en persoonsgebonden nummer. Het is wettelijk verplicht dat patiënten zich moeten identificeren in een ziekenhuis. Het identificeren en tonen van geldige verzekeringspapieren is nodig om fraude tegen te gaan.

Hoe is uw privacy gewaarborgd?

Uw BSN mag alleen worden gebruikt door de zorgverlener die u behandelt of door de zorgverzekeraar waar u ingeschreven staat. Indien wij niet beschikken over een geldig BSN kan het gebeuren dat de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt.

Wij heten u van harte welkom

Waar bent u naar op zoek?