Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Wij registreren gevonden voorwerpen op de website van iLost. hét digitale platform voor gevonden en verloren voorwerpen. Hier kunt u zien of wij uw verloren bezit gevonden hebben.

Hoe het werkt

Staat het door u verloren voorwerp ertussen? Klik hierop en reageer direct via de knop ‘dit voorwerp is van mij’. Door het beantwoorden van een paar controlevragen, weten we zeker dat u de eigenaar bent. Staat uw voorwerp er (nog) niet tussen? Houd dan de website van iLost goed in de gaten. Dagelijks worden er nieuwe gevonden voorwerpen geregistreerd.

Wij wijzen u er op dat iLost geen site van Medisch Spectrum Twente zelf is, maar een landelijke site voor gevonden voorwerpen. Het invullen van uw gegevens op iLost.co en de verdere opvolging daarvan valt dan ook buiten de verantwoordelijkheid van Medisch Spectrum Twente.

Heeft u een voorwerp gevonden?

Hebt u in of rond Medisch Spectrum Twente iets gevonden dat een ander kwijt kan zijn? Geef het dan s.v.p. af bij de centrale receptie (in de centrale hal aan het Koningsplein) of bij één van de beveiligingsmedewerkers.

Gevonden voorwerpen bij Medisch Spectrum Twente op iLost
Waar bent u naar op zoek?