Huisregels

Huisregels

Wij heten u van harte welkom in Medisch Spectrum Twente. Voor ieders veiligheid en comfort hanteren we een aantal huisregels.

Huisregels MST

Agressie

Agressie, geweld en strafbare feiten worden niet geaccepteerd. Hierop volgt altijd een sanctie.

Lees hier meer over hoe we in MST omgaan met ongewenst gedrag en agressie.

Toegang

Als u geen patiënt, patiëntbezoeker of medewerker bent, verzoeken wij u om zich bij binnenkomst te melden bij de receptie. In en rond MST geldt legitimatieplicht. Medewerkers dragen hun MST-badge zichtbaar.

Eten en drinken

Als u iets speciaals wilt meenemen voor een patiënt, neem dan geen risicovolle voedingsmiddelen mee, zoals vlees en vleeswaren, vis, rauwkost en zuivelproducten.

Bloemen en planten

Bloemen en planten op de kamer zijn toegestaan, m.u.v. de afdelingen intensive care, hematologie/oncologie, hemodialyse en de neonatologie. Bij ontslag moeten bloemen en planten meegenomen worden naar huis.

Hulphonden

Dieren zijn niet toegestaan in het ziekenhuis, m.u.v. hulphonden. Hulphonden zijn welkom in wachtruimten, spreekkamers en het bezoekersrestaurant, en op enkele andere plaatsen onder voorwaarden.

Lees meer over een bezoek aan MST met een hulphond.

Roken, drugs en alcohol

MST is een alcohol-, drugs- en rookvrij ziekenhuis. U kunt alleen roken buiten de rookvrije zones.

Bezoek en bezoektijden

Bezoek is van harte welkom binnen de daarvoor aangegeven bezoektijden, in afstemming met patiënt en verpleegkundige. Er geldt een maximum van 2 bezoekers tegelijkertijd per patiënt.

Aansprakelijkheid

U bent zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw eigendommen. Het parkeren van uw vervoermiddel, zowel in de parkeergarage als op parkeerterreinen buiten, is voor eigen risico.

Beeld, geluid en social media

Bezoekers, patiënten en medewerkers mogen niet zonder toestemming gefilmd en/of gefotografeerd worden. Er is gecontroleerd cameratoezicht in en om ons ziekenhuis om uw veiligheid te waarborgen.

Posters / Folders

Het verspreiden / ophangen van posters en flyers mag alleen na toestemming van de afdeling Communicatie. Vraagt u de receptioniste.

Veiligheid staat voorop

Wij doen er alles aan om de huisregels te bewaken. Er volgt een waarschuwing als de regels niet worden nageleefd. In het ergste geval zijn wij genoodzaakt de toegang tot MST te ontzeggen. Geef altijd gehoor aan de aanwijzingen van (beveiligings)medewerkers en spreek één van onze medewerkers aan als u een overtreding van onze huisregels opmerkt.

Waar bent u naar op zoek?