Solliciteren

Patrick Verhorst is cardioloog en opleider op de afdeling cardiologie bij Thorax Centrum Twente van topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente. Voor Thorax Centrum Twente wordt momenteel gezocht naar een:

Assistent met een grote passie voor cardiologie
De afdeling cardiologie binnen Thorax Centrum Twente werkt met enthousiaste mensen die allen streven naar topcardiologische zorg met de:

  • noninvansieve beeldvorming
  • interventiecardiologie
  • elektrofysiologie

​als voornaamste aandachtsgebieden. Binnen het Thorax Centrum Twente wordt ook de cardiothoracale chirurgie op hoog niveau uitgevoerd. Naast de klinische zorg wordt er veel tijd en aandacht besteed aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Er bestaat een intensief samenwerkingsverband met de Universiteit Twente. De afdeling cardiologie heeft een volledige opleidingsbevoegdheid cardiologie (A-opleiding).

Wij zijn trots op ons vooraanstaand thoraxcentrum en op zoek naar een assistent cardiologie die met ons wil samenwerken. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over het assistent zijn op onze cardiologie afdeling of eens een rondleiding willen hebben, neem dan zo snel mogelijk contact op met dr. P. Verhorst (email: p.verhorst@mst.nl) of met het Bureau Opleiding Cardiologie (email: m.aink-bruinewoud@mst.nl).

Waar bent u naar op zoek?