Parkeerregelingen

MST biedt twee kortingsmogelijkheden:

1. MST VAST (strippenkaartmodel) à €13,50

Met dit abonnement kunt u maximaal 5x parkeren binnen een periode van 2 weken. De parkeerkaart die u ontvangt bij de inrit van de garage wordt in het ziekenhuis omgezet bij de receptie in de centrale hal. Het parkeersysteem van de Van Heekgarage herkent deze als een strippenkaart met bijbehorende voorwaarden. U betaalt uw strippenkaart bij de betaalautomaat in de H.J. van Heekgarage.

Hoe werkt de MST-VAST strippenkaart? 

1 U rijdt de parkeergarage in en trekt een parkeerkaart bij het inrijden.

2 U gaat (bij voorkeur na uw afspraak) naar de receptie in de centrale hal.

3 Als u in aanmerking komt voor de strippenkaart, ontvangt u deze van de medewerker bij de receptie.

4 U krijgt uw parkeerkaart terug. U betaalt vervolgens het voor u geldende tarief bij de betaalautomaat van de parkeergarage.

5 U kunt nu met deze kaart uitrijden. Bij een MST-VAST Strippenkaart kunt u nog vier keer op dezelfde kaart in- en uitrijden binnen een periode van twee weken.

Voorwaarden MST VAST (Strippenkaart) à €13,50
U bent patiënt van MST en komt met eigen vervoer. U komt vaker dan twee keer per week op bezoek over een periode langer dan twee weken. Bij de centrale receptie bekijken medewerkers of u aan deze voorwaarden voldoet en voor deze korting in aanmerking komt. U kunt daar vragen naar de parkeermogelijkheden voor u.

2. MST MAX (dagkaartmodel) à €6,-

Dit is een uitrijkaart met een vastgestelde datum. U kunt met die kaart op die vastgestelde datum onbeperkt in- en uitrijden. De parkeerkaart die u ontvangt bij het inrijden van de garage wordt in het ziekenhuis omgezet waarna het parkeersysteem van de Van Heekgarage deze herkent als een dagkaart met bijbehorende voorwaarden. U betaalt uw dagkaart bij de betaalautomaat in de H.J. van Heekgarage.

Hoe werkt de MST-MAX dagkaart? 

1 U rijdt de parkeergarage in en trekt een parkeerkaart bij het inrijden.

2 U gaat (bij voorkeur na uw afspraak) naar de receptie in de centrale hal.

3 U krijgt uw parkeerkaart terug. U betaalt vervolgens het voor u geldende tarief bij de betaalautomaat van de parkeergarage.

4 U kunt nu met deze kaart uitrijden. Bij een MST-MAX dagkaart abonnement kunt u op de datum van uitgifte onbeperkt in –en uitrijden.

Voorwaarden MST MAX (Dagkaart)
U bent patiënt van MST en komt met eigen vervoer en u komt voor een eendaagse behandeling. Bij de receptie bekijken medewerkers of u aan de voorwaarden voldoet en voor een korting in aanmerking komt.

Waar vraagt u deze kortingen aan?
Een aanvraag voor deze kortingen kunt u alleen doen bij de receptie in de centrale hal. U dient wel de parkeerkaart, afspraakbrief en een legitimatie te kunnen laten zien.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina