Poliklinieken MST Oldenzaal

Het authentieke gebouw van Poliklinieken MST Oldenzaal is van binnen helemaal verbouwd volgens de meest moderne maatstaven. Er heeft een grote interne verhuizing plaatsgevonden, waarbij de poliklinieken een nieuwe plek en/of nieuwe route hebben gekregen.

Bekijk hier een tour in 360 graden van onze locatie in Oldenzaal.

In het gebouw is ook Huisartsenpost Oldenzaal gevestigd. De ingang vindt u aan de achterzijde van het gebouw. U komt hier via de Beatrixstraat binnen. Indien u bij de hoofdingang parkeert kunt u de huisartsenpost om de hoek lopend bereiken.

U wilt een afspraak in Oldenzaal?

U hoeft dus niet altijd naar het ziekenhuis in Enschede, want voor een groot aantal poliklinieken kunt u ook terecht in Oldenzaal. Indien u dat wilt vraagt u bij het maken van een afspraak met uw specialist naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Wegwijs in de Poliklinieken MST Oldenzaal

De twintig poliklinieken, de Dagbehandeling en de Huisartsenpost Oldenzaal bevinden zich samen in het gebouw van de Poliklinieken MST Oldenzaal. U kunt zich voorbereiden op uw bezoek: bekijk “Wegwijs in de nieuwe Poliklinieken MST Oldenzaal”.

Route naar Poliklinieken MST Oldenzaal

De Poliklinieken MST Oldenzaal zijn zeer goed bereikbaar. Als u met de auto reist, kunt u via het kaartje in de rechterkolom van deze pagina handig uw persoonlijke routeberekening maken. Het adres van uw bestemming is al voor u ingevuld, u hoeft alleen nog maar uw eigen locatie in te voeren. Bij de Poliklinieken MST Oldenzaal parkeert u gratis op het aangegeven parkeerterrein.

Met het openbaar vervoer

Voor de Poliklinieken MST Oldenzaal is een bushalte: Via de dienst van de samenwerkende OV-bedrijven (9292) vindt u de meest passende reisplanning op de dag van uw bezoek aan de Poliklinieken MST Oldenzaal: klik hier om uw reis te plannen. Het NS Station Oldenzaal is op 3 minuten loopafstand.

Contact met uw polikliniek

Klik hier voor de bereikbaarheidsgegevens van de specialismen in Poliklinieken MST Oldenzaal.

Contact & Adres

Poliklinieken MST Oldenzaal
Medisch Spectrum Twente
Prins Bernhardstraat 17
7573 AM Oldenzaal

Telefoon  (0541) 57 40 00
Fax           (0541) 57 43 23

Route

Plan uw route met de routeplanner

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina