Disclaimer

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina’s van de website van Medisch Spectrum Twente (MST) de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. MST aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de website. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden?

De informatie op deze site is alleen bedoeld als aanvulling en kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling door een arts. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.

Content van derden

Links naar en content van derden vallen in principe buiten de controle door MST. MST kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van de pagina’s en content van derden en de privacybescherming daarvan daaronder begrepen. Lees meer in ons cookiebeleid.

Social media

Informatie die wordt verstrekt via de social media accounts van Medisch Spectrum Twente kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling door een arts. Bij twijfel over uw gezondheid, behandeling of medicijnen benadrukken wij dat u altijd contact op dient te nemen met uw (huis)arts, specialist of apotheker.

U kunt geen rechten ontlenen aan berichten die door MST via social media zijn verstrekt. Stuurt u een bericht via social media aan MST, weet dan dat dit bericht kan worden gedeeld.

Waar bent u naar op zoek?