Tussen de lijnen

De Tussen de Lijnen App verbetert de onderlinge bereikbaarheid van huisartsen, medisch specialisten en apothekers in de regio, door een goed beveiligde app ter beschikking te stellen. De app is nu beschikbaar voor iPhone en Android telefoons. Kom in contact met collega’s uit eerste en tweede lijn en blijf steeds op de hoogte van belangrijke werkafspraken en nieuws. Nieuwsberichten met hoge prioriteit komen straks naar u toe via een aparte melding. Er is voor gebruik op uw computer een beveiligde website met dezelfde functionaliteit.

Uitnodiging

Huisartsen, medisch specialisten en apothekers in de regio krijgen via e-mail de uitnodiging om de Tussen de Lijnen App te installeren. De bekende contactgegevens zijn alvast voor u ingevuld. U bepaalt zelf hoe u het liefst bereikbaar wilt zijn en u hebt zelf controle over uw bereikbaarheidsgegevens.

Niet uitgenodigd?

U heeft geen uitnodiging gekregen om de App te installeren, maar u wilt wel gebruik maken van de Tussen de Lijnen App? Ook dan kunt u zich aanmelden. De beheerder beslist dan of u toegang krijgt. Ook kunt u contact opnemen met tussendelijnen@mst.nl.

Installeer de App

De Tussen de Lijnen App is er voor Android telefoons en iPhone.

Problemen met inloggen

Soms lukt het niet om in te loggen. Dit heeft verschillende oorzaken. Deze kunt u vaak zelf oplossen.

Wachtwoord vergeten?

  • Op het inlogscherm van de app of de website app.tussendelijnen.nl kunt u via de link ‘Wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt het nieuwe wachtwoord in uw mail.

Gebruikersnaam vergeten?

  • Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee u geregistreerd bent. U heeft op dit mailadres ook eerdere communicatie van Tussen de lijnen ontvangen. Indien uw e-mailadres niet werkt, dan kunt u contact opnemen via tussendelijnen@mst.nl.

Ik krijg de melding ‘gebruikersnaam en wachtwoord onjuist’

  • Misschien probeer je in te loggen met een ander e-mailadres dan bij ons bekend is. Maak geen nieuw inlogaccount aan, maar neem contact op met tussendelijnen@mst.nl. Zonder het juiste e-mailadres kunnen wij je namelijk niet herkennen en kun je geen gebruik maken van je registratie.
  • Inloggegevens zijn hoofdlettergevoelig. Heb je dus hoofdletters of speciale tekens gebruikt in je wachtwoord, gebruik deze dan ook bij het inloggen. Zorg ervoor dat de toets ‘Caps Lock’ uitstaat.

Ik heb een ander probleem

Waar bent u naar op zoek?