Tussen de Lijnen

Om de onderlinge bereikbaarheid tussen huisartsen, medisch specialisten en apothekers in de regio te verbeteren heeft MST de Tussen de Lijnen App ontwikkeld. Met Tussen de Lijnen komt u gemakkelijk in contact met collega’s uit eerste en tweede lijn en blijft u steeds op de hoogte van belangrijke werkafspraken en nieuws.

Over de app
De app Tussen de Lijnen is beschikbaar voor iPhone en Android telefoons. Voor het gebruik op uw computer is er een beveiligde website met dezelfde functionaliteit. Met enkel uw e-mail en wachtwoord heeft u al toegang tot de app.

In de app:

  • komen nieuwsberichten met hoge prioriteit naar u toe via een aparte melding;
  • is het mogelijk om op praktijknaam te zoeken, zodat het vinden van een huisarts of apotheker makkelijker wordt;
  • kunnen ook arts-assistenten, verpleegkundig specialisten en physician assistents zich aanmelden.

Uw bereikbaarheid
Huisartsen, medisch specialisten en apothekers in de regio hebben in 2021 reeds via e-mail een uitnodiging ontvangen om de Tussen de Lijnen App te installeren. De bekende contactgegevens zijn alvast voor u ingevuld. U bepaalt zelf hoe u het liefst bereikbaar wilt zijn en u hebt zelf controle over uw bereikbaarheidsgegevens.

Aanmelden voor de app

Heeft u geen uitnodiging gekregen om de app te installeren, maar u wilt wel gebruik maken van de Tussen de Lijnen App? Ook dan kunt u zich aanmelden. De beheerder beslist dan of u toegang krijgt. Ook kunt u contact opnemen met tussendelijnen@mst.nl.

Installeer de App

De Tussen de Lijnen App kunt u als volgt downloaden:

Problemen met inloggen

Soms lukt het niet om in te loggen. Dit heeft verschillende oorzaken. Deze kunt u vaak zelf oplossen. Hieronder staan een aantal oplossingen. Ook kunt u deze video bekijken.

Wachtwoord vergeten?

  • Op het inlogscherm van de app of de website app.tussendelijnen.nl kunt u via de link ‘Wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt het nieuwe wachtwoord in uw mail.

Gebruikersnaam vergeten?

  • Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee u geregistreerd bent. U heeft op dit mailadres ook eerdere communicatie van Tussen de lijnen ontvangen. Indien uw e-mailadres niet werkt, dan kunt u contact opnemen via tussendelijnen@mst.nl.

Ik krijg de melding ‘gebruikersnaam en wachtwoord onjuist’

  • Misschien probeert u in te loggen met een ander e-mailadres dan bij ons bekend is. Maak geen nieuw inlogaccount aan, maar neem contact op met tussendelijnen@mst.nl. Zonder het juiste e-mailadres kunnen wij u namelijk niet herkennen en kunt u geen gebruik maken van uw registratie.
  • Inloggegevens zijn hoofdlettergevoelig. Heeft u dus hoofdletters of speciale tekens gebruikt in het wachtwoord, gebruik deze dan ook bij het inloggen. Zorg ervoor dat de toets ‘Caps Lock’ uitstaat.

Ik heb een ander probleem

Uitlegvideo’s

Bekijk deze video’s om meer te leren over het gebruik van de app.

Waar bent u naar op zoek?