dr. B.O. Westerlaken

Functie: KNO-arts
Bereikbaarheid: Secretariaat: (053) 487 22 30 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur kno@mst.nl
BIG Registratie: 19048480601

Introductie

Hallo, ik ben dokter Westerlaken, KNO-arts in het Medisch Spectrum Twente en werkzaam op de afdeling KNO-Heelkunde. Ik heb Geneeskunde gestudeerd in Groningen en heb daarna ook mijn opleiding tot KNO-arts in het UMCG in Groningen en deels in Zwolle gevolgd. Ik ben nog een jaar staflid geweest in het UMCG waar ik extra ervaring heb opgedaan in de oorchirurgie. Gedurende mijn opleiding heb ik promotie onderzoek gedaan naar plotseling gehoorverlies en ben in mei 2008 gepromoveerd. Vanaf 2007 ben ik werkzaam in het MST.
Ik ben getrouwd en wij hebben samen 2 dochters, een zoon en een hond.

Sinds januari 2009 participeer ik met mijn collega Duijvestijn in ons snurk- en slaapcentrum.

Aandachtsgebieden

Iedere Nederlandse KNO-arts is opgeleid om alle ziekten aan keel, neus of oren te beoordelen en behandelen, waarmee mensen zich doorgaans op onze polikliniek melden. Dat wil zeggen, dat je bijvoorbeeld voor slechthorendheid, heesheid, een verstopte neus of ontstoken amandelen, oren of neusbijholten door iedere KNO-arts goed geholpen kan worden.

In het MST ben ik algemeen KNO-arts. Daarnaast zie ik veel patiënten met oor- en gehoorsproblemen en snurk- en slaapproblemen. Ooroperaties bij chronische ontstekingen of het herstel van afwijkingen aan de gehoorbeentjes, zowel bij kinderen als volwassenen, hebben mijn bijzondere interesse. Ook de behandeling van plotselinge doofheid en andere afwijkingen van het binnenoor (en dus ook evenwichtsorgaan) vallen binnen mijn aandachtsgebied.

Sinds 1 januari 2009 maak ik deel uit van het Snurk- en slaapapnoe centrum in Oldenzaal

Waar bent u naar op zoek?