U staat centraal

U staat centraal bij Medisch Spectrum Twente

U kunt bij ons terecht voor alle medisch specialistische zorg. Ook voor complexe zorg of zorg in acute, levensbedreigende situaties: 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar. U bent op één vertrouwde plek verzekerd van het meest complete én persoonlijke zorgaanbod. U kunt hierop  rekenen, omdat wij geloven in samenwerking. Met elkaar binnen MST, met andere zorgverleners,  ziekenhuizen en universiteiten, en natuurlijk met u als patiënt. De beste zorg leveren we samen. En door te leren van elkaar, worden we daar samen elke dag beter in.

Onze vijf beloftes

1. U krijgt het meest complete zorgaanbod

U kunt bij MST terecht voor alle zorg die u nodig heeft. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Voor een aantal onderzoeken en behandelingen hebben wij zelf bijzondere expertise in huis en verwijzen artsen uit het hele land hun patiënten naar ons. Daarnaast bieden wij u toegang tot een groot landelijk zorgnetwerk, met onder meer de Santeon ziekenhuizen en academische ziekenhuizen. Wij weten onze collega’s in heel Nederland te vinden. En zij ons. Zo bieden we u samen het beste.

u-krijgt-het-meest-complete-zorgaanbod

u-staat-centraal

2. U staat centraal

Wij vinden dat het draait om u. U staat centraal in onze zorg en wij werken samen met iedereen die betrokken is bij uw zorg. Uiteraard geldt dit voor uw dokters, verpleegkundigen en andere zorgverleners binnen MST. Maar wij stemmen bijvoorbeeld ook af met uw huisarts, verloskundige, verpleeghuis of revalidatiecentrum. En met uw eventuele specialisten in ZGT Almelo en Hengelo, SKB in Winterswijk of Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg. Korte lijnen zorgen voor meer duidelijkheid, wederzijds begrip en snelheid. En dus, betere zorg voor u.

3. U mag kiezen

Wij willen graag dat u zich zoveel mogelijk thuis voelt in ons ziekenhuis. Daarom bieden we u rust en ruimte, privacy en comfort. Op de eenpersoonskamers krijgt u een eigen badkamer, iPad en roomservice. U heeft veel mogelijkheden om zelf te kiezen hoe u uw dag indeelt en doorbrengt.  Bezoekers zijn de hele dag welkom en kunnen in overleg blijven eten en slapen. Als u zich prettig en op uw gemak voelt, is dat goed voor uw herstel.

u-mag-kiezen

u-mag-vragen

4. U mag vragen

Ook bij uw behandeling draait het om u. Onze zorgverleners informeren u goed, zodat u met onze hulp zelf beslissingen kunt nemen over uw behandeling. U en uw familie zitten in een onzekere fase met veel vragen. U maakt zich misschien zorgen over de keuzes die u moet maken of over uw partner die alleen thuis is. Kortom, u heeft behoefte aan steun en begrip. Vertel het ons en vraag ons om hulp. Wij willen u oprecht helpen en leggen alles graag nog een keer uit.

5. Wij worden elke dag beter

We willen niet alleen u beter maken. We willen ook zelf elke dag beter worden. Daarom doen we wetenschappelijk onderzoek. Samen met academische centra, de Universiteit Twente, Saxion Hogeschool en zorgprofessionals werken we aan zorgvernieuwing. We meten de zorguitkomsten en evalueren onze zorg met onze patiënten. Als daaruit blijkt dat onze zorg toch beter kan, passen we onze werkwijze uiteraard direct aan. Zo leren wij elke dag en wordt onze zorg voor u beter.

Waar bent u naar op zoek?