Het Vrouw Kind Centrum van MST bestaat al meer dan vijf jaar. In die vijf jaar zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair gezinsgericht centrum. Reden om te vieren!

Misschien heb je ze wel gezien in de stad, krant, online of in het ziekenhuis. De kinderen die op het eerste uur in het Vrouw Kind Centrum geboren zijn, hebben een rol gespeeld in onze campagne ‘Ben je alweer VIJF?! Wij ook!’. Zo hebben we alle kinderen gefeliciteerd die vanaf de opening van het VKC in 2009 bij ons geboren zijn. Iedereen die iets heeft met het VKC kon ons vijfjarig bestaan meevieren met allerlei leuke acties.

Feestboek

Via de website en Facebook-pagina zijn we op zoek gegaan naar alle kinderen die de laatste vijf jaar bij ons geboren zijn. We hebben iedereen (voornamelijk de ouders) gevraagd een leuke foto van hun kind te delen en een mooie herinnering op Facebook te plaatsen. Een selectie van de ingezonden verhalen en foto’s is gebundeld in een boekje: het ‘FEESTBOEK’. Iedereen die heeft meegedaan aan de feestboekactie maakte ook kans op een professionele fotoshoot van hun gezin, waar we er maar liefst drie van weg mochten geven.

Een korte opsomming van de andere feestelijke activiteiten:

  • Op 5 december hebben we in het Vrouw Kind Centrum beschuit met muisjes uitgedeeld.
  • Van 1 tot 3 december mochten kinderen hun schoentje komen zetten. De schoenen zijn gevuld met een zakje snoep, 5 jaar VKC ballon en een sticker.
  • Van 2 tot en met 5 december stond er in het VKC een grote wand waar alle kinderen met vingerverf hun hand (5!) op konden zetten. Van dat grote kunstwerk hebben we een megadoek gemaakt en op een prominente plek voor de hoofdingang van het ziekenhuis opgehangen.
Waar bent u naar op zoek?