Hand- en polscentrum Twente

Hand- en polscentrum Twente behandelt nagenoeg alle aandoeningen aan de hand en pols. Het centrum beschikt over een groot aantal specialisten op het gebied van de hand en de pols: orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen, handtherapeuten, plastisch chirurgen, reumatologen en radiologen. Elke vorm van deskundigheid die nodig is om aandoeningen aan de hand of pols te verhelpen is aanwezig. In het centrum komt deze deskundigheid samen en u krijgt hier één behandelplan.

Ervaren medewerkers

De artsen, handtherapeuten en verpleegkundigen zijn allen werkzaam in ziekenhuizen en/of revalidatiecentra in Nederland en geregistreerd bij beroepsverenigingen voor waarborging van deskundigheid en ervaring. De verpleegkundigen hebben jarenlange ervaring binnen de ziekenhuiswereld. Op de dag van uw operatie of onderzoek zijn zij uw vaste aanspreekpunt, waar u terecht kunt voor persoonlijke begeleiding en voorlichting.

De behandelingen, operaties en de poliklinische ingrepen vinden plaats in MST polikliniek Plastische chirurgie Oldenzaal, route 180.

Handtherapie

In ons streven u als patiënt de beste zorg te verlenen met betrekking tot handtherapie, adviseren wij u uw behandeling voort te zetten bij Handtherapie Twente. De medewerkers van Handtherapie Twente zijn voormalige therapeuten van het MST en voldoen aan dezelfde kwaliteitscriteria als alle overige MST therapeuten.

Handtherapie Twente werkt zelfstandig vanuit MST locaties Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. Uiteraard heeft u keuzevrijheid en kunt u ook voor een andere gecontracteerde aanbieder van handtherapie kiezen.

Zie voor meer informatie: handtherapie Twente

Afspraak

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op.

Voor het maken van een afspraak zijn er een aantal gegevens van u nodig: uw naam, adres en geboortedatum, de gegevens van uw ziektekostenverzekering en de naam van uw huisarts. Houd deze gegevens bij u in de buurt. Vergeet u niet om bij verhindering dit zo spoedig mogelijk door te geven?

Waar bent u naar op zoek?