Meer informatie en contact

De behandelstappen

[mk_steps step=”5″ icon_1=”mk-moon-question-5″ title_1=”Wat is hartrevalidatie?” url_1=” https://www.mst.nl/p/behandelingen/hartrevalidatie-2/” icon_2=”mk-li-notepad” title_2=”Voor wie?” url_2=” https://www.mst.nl/p/behandelingen/hartrevalidatie-2/voor-wie-is-hartrevalidatie/” icon_3=”mk-icon-stethoscope” title_3=”Hartrevalidatie op maat” url_3=”https://www.mst.nl/p/behandelingen/hartrevalidatie-2/hartrevalidatie-op-maat/” icon_4=”mk-icon-thumbs-o-up” title_4=”Het programma: 3 modules” url_4=”https://www.mst.nl/p/behandelingen/hartrevalidatie-2/het-programma-3-modules/” icon_5=”mk-li-users” title_5=”Meer informatie en contact” url_5=”https://www.mst.nl/p/behandelingen/hartrevalidatie-2/meer-informatie-en-contact/” el_class=”processbar”]

Hartrevalidatie is een programma van mst-thorax-centrum-twente

Vergoeding

Het hartrevalidatieprogramma wordt geheel vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars (met inachtneming van het wettelijk eigen risico). Hartrevalidatie wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. Mocht u liever revalideren dichter bij huis, dus bij een fysiotherapeut in uw buurt, dan is de vergoeding niet vanzelfsprekend maar afhankelijk van uw verzekering voor fysiotherapie. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar. Na een intake en fietstest kunnen wij contact opnemen met uw fysiotherapeut om advies uit te brengen over de training. Onze voorkeur gaat uit naar een fysiotherapeut die geschoold is in de behandeling van hartpatiënten en aangesloten is bij het Hart Vaat Long Netwerk Twente.

Contact & route

De verpleegkundig coördinator hartrevalidatie op de polikliniek cardiologie is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Voor dringende vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar via het secretariaat cardiologie op telefoonnummer 053 – 487 21 10 . U kunt vragen naar uw eigen verpleegkundig coördinator. De secretaresse legt de vraag bij de verpleegkundig coördinator neer en zij zal contact met u opnemen.

mst-thorax

Waar bent u naar op zoek?