High fives, handtekeningen, selfies en pyjama’s op onze Kinder- en Tienerafdeling op 11 november. Wout Brama, Peet Bijen en Calvin Verdonk van FC Twente brachten de kinderen in MST een bezoek.

Al een paar jaar op rij bezorgt de FC Twente Kidsclub ons een gezellige FC Twentemiddag. Er zijn altijd leuke verrassingen, er worden spelletjes gespeeld in de speelkamer en de kinderen en spelers stellen elkaar uiteenlopende vragen met behulp van een voetbal waarop vragen zijn geplakt die de kinderen van tevoren hebben bedacht. Zo vindt Calvin Verdonk het best irritant als hij zoveel moet rennen als hij de bal niet heeft en wilde Wout Brama al vanaf zijn vierde profvoetballer worden.

Natuurlijk was er uitgebreid tijd voor foto’s en handtekeningen. Dit jaar was ook Rossie, de Kidsclub-mascotte, van de partij. Hij had een mooi cadeautje bij zich voor alle jonge supporters: 1300 echte FC Twente-pyjama’s. Daar zijn we ontzettend blij mee! Het is nooit leuk als je wordt opgenomen in het ziekenhuis, maar als er dan een pyjama op je bed klaarligt, zorgt dat toch maar mooi even voor wat afleiding.

De spelers brachten aansluitend een bezoek aan enkele kinderen die niet naar de speelkamer konden komen. Voor hen was er een speciale ontmoeting op hun eigen kamer.

FC Twente bedankt!

Waar bent u naar op zoek?