In januari 2019 kreeg Jordy (23 jaar) het alles verwoestende nieuws te horen dat hij een zeer agressieve vorm van botkanker heeft. De kwaadaardige tumor (osteosarcoom) heeft zich geuit in zijn linkerbekken en onderrug. Een lang traject van chemotherapieën en bestralingen volgde. Helaas bleek de tumor in zijn linkerbekken zo groot te zijn dat er een risicovolle operatie aan te pas moest komen. Jordy verloor zijn been en bekken. Een groot offer om zijn leven te redden.

Uitzaaiingen
Anderhalve maand na de operatie kreeg Jordy opnieuw slecht nieuws te verwerken. De tumor bleek niet compleet verwijderd te zijn en Jordy heeft uitzaaiingen in zijn longen. Het is behandelbaar, maar het is te vroeg na de vorige ingrepen om te opereren. “Op zo’n moment zakt de grond echt onder je voeten vandaan”, zegt Jordy’s moeder.

Positief blijven
Ondanks de vele tegenslagen die Jordy heeft gehad, en die blijven komen, geeft hij het gevecht niet op. Elke dag staat hij positief op, blijft vrolijk en grappig en geniet met volle teugen samen met zijn vrienden en familie.

Hoop in Spanje
Jordy’s traject is nog niet ten einde. Hoewel ze in Nederland niets meer kunnen doen voor hem, kan dat in Spanje wel. De behandelingen in Spanje kosten € 50.000,-. Veel geld dat niet wordt vergoed door de verzekering. Helpt u, help jij mee om Jordy hoop en kans op leven te geven? Steun hem met uw gift.

Jordy steunen?
U kunt uw gift indienen via ons doneerformulier. Hierbij kunt u in het opmerkingenveld aangeven dat uw gift bedoeld is voor deze actie, onder vermelding van ‘Doneeractie Jordy’.

Waar bent u naar op zoek?