top-employer-awardMST is voor het 10e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer. Dit jaar was bijzonder speciaal, omdat ons ziekenhuis in de categorie ‘Cure & Care’ is uitgeroepen tot de beste werkgever. Dat maakte het Top Employer Institute donderdagavond 7 februari 2019 bekend. Het instituut analyseert jaarlijks het personeelsbeleid van een groot aantal Nederlandse werkgevers op meer dan 600 HR-onderdelen. “Onze ambitie is dat het HR-beleid onze medewerkers optimaal ondersteunt. De certificering zien we dan ook als bevestiging dat we dat goed doen en als aanmoediging om te blijven verbeteren”, aldus Tineke Tromp, manager HRM.

Nieuw talent

Als ‘topwerkgever’ scoort MST goed op talentontwikkeling; het in beeld krijgen van de talenten en het aanbieden van uitgebreide leer- en doorgroeimogelijkheden. Tromp: “Alle teams van het ziekenhuis zijn in beeld. Iedereen doet mee in alle lagen van de organisatie. We komen samen tot keuzes in ontwikkelaanbod zodat de talenten en ambities van onze medewerkers volop tot ontplooiing kunnen komen. Dat is goed voor MST en goed voor de medewerker. Het is fijn dat deze inzet gewaardeerd wordt door het Top Employer Institute.” Naast MST zijn er nog 9 andere ziekenhuizen die zich Top Employer mogen noemen, waaronder een aantal Santeon ziekenhuizen.

Hoe word je een ‘Top Employer’?

Om de titel ‘Top Employer’ te mogen dragen moet je voldoen aan veel verschillende criteria. Een onafhankelijk onderzoek van het Top Employer Institute heeft aangetoond dat wij beschikken over goed HR-beleid en goede arbeidsvoorwaarden. Het onderzoek richt zich onder meer op onderwerpen als talentstrategie, leren & ontwikkelen, on boarding, leiderschapsontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur.

top-employer-award-voor-mst

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina