Op 13 maart bestaat de Nije Stichting precies 11 jaar. Op deze dag organiseert de stichting een belmarathon om hun nieuwe accommodatie de Hoeve te kunnen aankopen en verbouwen. Met de actie hoopt de stichting aan het einde van de dag te kunnen melden dat ze aan de slag kunnen met de verbouwing en de realisatie van het eerste multidisciplinaire centrum voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten in Twente.

Het belmarathonteam gaat op 13 maart vele mensen bellen. Ze hopen dat mensen willen ondersteunen met Noaberschap, adoptie van een ruimte en/of adoptie van een activiteit.

Over de Nije Stichting

Het Nije huis, het begon als een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten maar is inmiddels uitgegroeid tot een centrum voor (na) zorg en ondersteuning. Uiteraard is de inloopfunctie nog steeds aanwezig om het laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te houden.

Alles is erop gericht om je verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen. Je bent welkom om te praten, maar ook voor een luisterend oor, een arm om je schouder, voorlichting, lotgenotencontact, therapie of een moment van rust en bezinning. Maar als je even niet bezig wil zijn met de ziekte en je zinnen wilt verzetten kan dat tijdens verschillende sportieve of creatieve activiteiten. Je bent er welkom met al je vragen en wensen en we helpen je graag. Daarnaast zijn we inmiddels een multidisciplinair centrum op het gebied van zorg bij kanker en komen steeds meer professionals naar ons huis om het de gast makkelijker te maken. Alles op één plek of op loopafstand.

Meer informatie over de stichting en de actie

Waar bent u naar op zoek?