Medisch Spectrum Twente staat in de top 5 van de Spitsbrekers competitie die is opgezet door de ANWB en BNR Nieuwsradio. Het fietsbeloningssysteem van MST wordt gezien als een vooruitstrevend initiatief om medewerkers in de spits uit de file te halen.

Fietsbeloningssysteem van MST

Met een fietsbeloningssysteem stimuleert MST het fietsgebruik onder het personeel. Medewerkers die op de fiets naar het werk komen, krijgen hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding bestaat uit punten die via een speciale webshop kunnen worden verzilverd voor fietsgerelateerde producten. Ook kunnen er fietsreparaties mee worden betaald.

MST is genomineerd voor Spitsbreker van het jaar!Over de Spitsbrekers competitie

63 miljoen uur. Dat is de extra tijd die Nederlandse reizigers per jaar kwijt zijn, voornamelijk door files. Dat kost veel geld, en natuurlijk een hoop ergernis. Tien bedrijven strijden om de titel Spitsbreker van het Jaar. Alle organisaties in de competitie worden door een vakkundige jury beoordeeld op impact en invloed.

Gisteren heeft BNR nieuwsradio een reportage uitgezonden waarin MST aan het woord kwam, opgenomen in de fietsenkelder van MST. Luister de reportage terug.

Waar bent u naar op zoek?