Enige tijd geleden is de expositie ‘Ander Licht’ geopend bij het Stiltecentrum. De komende tijd wordt elke maand een portret van een MST medewerker + zijn of haar persoonlijke verhaal onthuld.

Het achtste portret hangt nu in het Stiltecentrum, van Jan den Boon, lid Raad van Bestuur. Iedereen wordt uitgenodigd om het portret en het verhaal te komen bekijken in het Stiltecentrum.

“Ik heb een optimistische levensvisie, waarin ik uitga van het goede van de mens en de maakbaarheid van dingen. Dat is natuurlijk niet altijd zo, maar het helpt je wel positief in het leven te staan.”

Jan den Boon

Over het project Ander Licht

In MST zijn veel medewerkers met hart en ziel aan het werk. Wie is de mens in het uniform? Waarom doet hij of zij dit werk? Welke waarden streeft hij na in zijn of haar zorg aan onze patiënten?

In 12 portretten, in de vorm van een foto en een interview, wil het Stiltecentrum de komende tijd een ‘ander licht’ laten schijnen op een aantal mensen die in MST werkzaam zijn. De uitgenodigde collega’s hebben vragen omtrent hun werk, hun motivatie en hun visie op de omgang met patiënten beantwoord. Dorothee Kellner heeft hen op de grens tussen ziekenhuis en stad gefotografeerd.

Het initiatief is onder andere door de Stichting Vrienden van MST mogelijk gemaakt.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina