Het Centrum voor mammacare, gevestigd in de poliklinieken MST Oldenzaal, is een centrum voor alle patiënten met borstproblematiek of borstkanker. Op dinsdag 31 oktober 2017 is er een informatieavond ter gelegenheid van de officiële opening van dit centrum.

In het Centrum voor mammacare behandelt een speciaal samengesteld team van zorgverleners patiënten vanuit verschillende vakgebieden. Snel en deskundig wordt zo de juiste diagnose gesteld om zo snel mogelijk te starten met de behandeling. Patiënten kunnen rekenen op de beste zorg in een prettige omgeving.

Opening Centrum voor mammacare 31 oktober 2017

Wij nodigen u van harte uit voor de officiële opening van het Centrum voor mammacare op dinsdag 31 oktober 2017. Wij verwelkomen u deze avond graag om 18.30 uur in het Atrium van de Poliklinieken MST Oldenzaal. Om 19.00 uur wordt het Centrum voor mammacare officieel geopend.

Het team van mammacare Oldenzaal
Het team van mammacare Oldenzaal

Vooruitblik op het programma

Tijdens de opening vindt de onthulling plaats van een prachtig kunstwerk dat aangeboden wordt door kunstenares Jorien Stel. Zij maakte dit kunstwerk nadat zij werd geconfronteerd met de diagnose borstkanker. Zij biedt het nu aan als dank voor de goede medische zorg en als ‘hart onder de riem’ voor alle vrouwen die in hun leven te maken krijgen met borstkanker. Het beeld straalt kracht, troost en liefde uit.

Vervolgens krijgt u op deze avond de gelegenheid het Centrum voor mammacare uitgebreid te bekijken. De zorgverleners geven een kijkje in de keuken van de zorg waarvoor patiënten op deze bijzondere locatie terecht kunnen. Ook is er aandacht voor revalidatie en uiterlijke verzorging. Wij besluiten deze avond met een drankje en hapje in het Atrium.

Wij verheugen ons op uw komst. Graag tot dan!

Waar bent u naar op zoek?