Opnieuw topklinische erkenning MST!

Dankzij de inzet van alle medewerkers mag MST zich ook de komende vijf jaar weer een topklinisch ziekenhuis noemen.

Wij hebben deze status opnieuw verdiend na een uitgebreide visitatie door de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). MST is één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Door samen te werken, werken wij aan betere ziekenhuiszorg voor onze patiënten.

Deze erkenning bewijst weer eens dat wij ons onder meer onderscheiden met:

Hoogcomplexe zorg
Naast basiszorg, verlenen wij hoogcomplexe zorg. Patiënten uit heel Nederland worden naar ons ziekenhuis verwezen.

Opleidingen
We leiden zorgprofessionals op voor de toekomst. Naast het opleiden van onze eigen medewerkers, zijn er onder andere artsen in opleiding tot specialist (AIOS), coassistenten, technische geneeskunde studenten en studenten verpleegkunde in ons ziekenhuis te vinden.

Onderzoek en innovatie
Om voorop te blijven lopen voeren wij veel (innovatief) onderzoek uit. Wij onderscheiden ons door de samenwerking met de Universiteit Twente, wat de ontwikkeling van technologische vernieuwingen in de zorg mogelijk maakt.

Dag en nacht acute zorg
MST is één van de 11 traumacentra van Nederland en biedt spoedeisende zorg aan patiënten tot over de grens van Nederland. Daarnaast is het Intensive Care Centrum één van de grootste IC afdelingen van Nederland. Dag en nacht zijn specialisten beschikbaar en aanwezig voor patiënten die intensieve zorg nodig hebben.

Een erkenning waar we enorm trots op zijn!
Raad van Bestuur

Waar bent u naar op zoek?