Op donderdag 15 september van 17.30-20.00, organiseert het Pioneers in Healthcare Innovatiefonds het PIHC Matchmaking event 2022. Deze Matchmaking biedt ‘Pioniers’ de kans hun match te vinden voor hun PIHC voorstel, nieuwe mensen te leren kennen, of bij te praten met bestaande contacten. Dit evenement kan niet alleen leiden tot inspirerende nieuwe projectvoorstellen voor de PIHC-oproep 2022, maar ook tot langdurige samenwerkingen, extra financiering en klinische impact.

U kunt zicht hiervoor aanmelden via de registratiepagina.

Tijdens de avond is er veel mogelijkheid tot netwerken. We zullen een smoelenboek samenstellen, een speeddate sessie organiseren en er is tijd voor eten & daten. Onderzoekers en clinici die op zoek zijn naar een match krijgen de mogelijkheid hun idee, kennis of uitdaging te presenteren. Voucher winnaars uit eerdere calls zullen de eerste resultaten presenteren en prototypes showen. Daarnaast hebben de mogelijk dé tip voor het vergroten van de kans om de juiste partner te vinden, een goed voorstel te schrijven of een PIHC voucher te winnen.

Het smoelenboek
We zullen een smoelenboek maken, als extra hulpmiddel voor het vinden van je match. Je kunt erin bladeren om te kijken wie 15 september aanwezig zal zijn, of na afloop van het event het e-mail adres zoeken van degene met wie je een interessant gesprek had maar het e-mail adres bent vergeten te vragen.

 • In het smoelenboek plaatsen we naam, pasfoto, kernwoorden, welke expertise je te bieden hebt en waar je naar op zoek bent.
 • Als je toestemming geeft plaatsen we je e-mail adres, zodat geïnteresseerden contact met je kunnen opnemen.
 • Ook als je niet aanwezig kunt zijn tijdens het event kunnen we je gegevens opnemen in het smoelenboek, zodat mensen je kunnen vinden.
 • Het smoelenboek wordt in de week voorafgaand aan het event gestuurd aan mensen die zich hebben aangemeld voor de Matchmaking.
 • De deadline voor het smoelenboek is 8 september, 12.00u. Na 8 september kun je je nog wel aanmelden voor het event, maar kunnen we je gegevens niet meer opnemen in het smoelenboek.

PIHC ronde 2022: belangrijke informatie en data
Alle onderzoekers van de Universiteit Twente en/of Saxion kunnen samen met zorgverleners van Medisch Spectrum Twente, Ziekenhuisgroep Twente en/of het Deventer Ziekenhuis een voorstel indienen. Meer informatie over Pioneers in Healthcare en de ronde 2022 is te vinden op de PIHC pagina. 

Belangrijke data

 • Matchmaking bijeenkomst: donderdag 15 september 2022, 17.30-20.00
 • Call PIHC2022 open: vrijdag 16 september 2022
 • Deadline indienen voorstellen: maandag 24 oktober 2022, 12.00 uur
 • Uitreiking vouchers: eind januari 2023
 • Deadline start projecten: 31 juli 2023.
 • Deadline einde project: 12 maanden na start van het project, uiterlijk 31 juli 2024
Waar bent u naar op zoek?