Op maandag 23 december, vlak voor Kerst, hadden we een wel heel bijzondere opening op onze Kinder- en Tienerafdeling. Meis knipte het lintje door bij het prachtige aquarium dat net op de afdeling staat, samen met haar broertje en vriendinnetje!

Meis staat onder behandeling bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht, maar komt ook geregeld naar MST (omdat we een Shared Care centrum zijn, kunnen delen van de behandeling in Enschede uitgevoerd worden). In Utrecht had Meis een heel mooi aquarium gezien, waarvan ze meteen dacht: dat zou ook mooi in MST staan!

Samen met haar vader en stichting GDVP heeft ze haar idee kunnen realiseren. Door de hulp van donateurs en mensen die naar de speciale feesten van de stichting zijn gegaan, kon gisteren het aquarium onthuld worden. En dat was niet alles, de afdeling heeft er ook nog heel veel knuffels en spelletjes bij gekregen!

Bedankt lieve Meis voor jouw mooie idee en GDVP voor de realisering. We hopen dat heel veel kinderen blij worden van alle mooie vissen!

Meis schenkt aquarium aan VKC

Waar bent u naar op zoek?