MDL spreekuur Kindergeneeskunde

Het MDL Spreekuur is een spreekuur maag-darm-leverziekten voor kinderen. Tijdens dit spreekuur worden kinderen gezien met een ziekte van de spijsverteringsorganen. Hieronder vallen de slokdarm, maag, dunne en dikke darm, lever, galwegen en de alvleesklier.

De kinderarts

Voor het MDL spreekuur is een kinderarts met speciale aandacht voor maag-darm-leverziekten bij kinderen. De kinderarts, mw. dr. T. Hummel, ziet kinderen  met onder andere ernstige voedingsproblemen, de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa en taaislijmziekte. Mw. dr. T. Hummel doet in samenwerking met de MDL-artsen voor volwassenen scopieën bij kinderen. Een kind kan niet rechtstreeks naar de MDL-arts worden verwezen. Hij/zij  zal eerst door een algemeen kinderarts worden gezien, indien nodig wordt er doorverwijzen naar het MDL Spreekuur. Bij second opinion is rechtstreekse verwijzing wel mogelijk.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken bij een van de kinderartsen via de Kindergeneeskunde, bereikbaar op telefoonnummer (053) 487 23 10. Om een afspraak te kunnen maken is altijd een verwijzing van de huisarts nodig.

Waar bent u naar op zoek?