Spreekuur

Binnen het Medisch Spectrum Twente is de functie Epilepsieconsulent standaard onderdeel geworden van de goede epilepsiezorg. Niet alleen voor nieuwe patiënten met epilepsie, maar ook voor mensen die al langere tijd epilepsie hebben maar tegen problemen of situaties aanlopen.  Meer informatie is te vinden op www.epilepsieconsulent.nl.
Dini Lesscher – Foto Dinie Lesscher
Sinds 1991 ben ik als verpleegkundige werkzaam geweest op de afdeling neurologie. Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik een meer individueel contact wilde met patiënten. In de functie epilepsieconsulent kwamen alle facetten naar voren die ik zocht. Sinds maart 2011 ben ik dan ook werkzaam in deze functie. De kernfunctie van de epilepsieconsulent is om zo vroeg mogelijk in het traject van de behandeling het gesprek aan te gaan over de impact die de diagnose epilepsie heeft of kan hebben.
Bereikbaar
Mijn spreekuurdagen zijn iedere donderdag en de eerste maandag van de maand. U kunt een afspraak maken bij de secretaresses van de neurologen. De behandelend specialist moet wel achter het consult staan. Tel. 053-4872850.
De epilepsieconsulent is geen medicus. De arts blijft uw behandelaar. Voor medische zaken als medicatiewijzigingen, het geven van uitslagen van onderzoeken of het oplossen van acute problemen moet u dan ook bij uw behandelaar zijn.
Waar bent u naar op zoek?