De polikliniek reumatologie organiseert op woensdag 16 december een webinar voor patiënten en andere geïnteresseerden. Verschillende sprekers vertellen over belangrijke ontwikkelingen in de reumatologie en op de polikliniek.

Het programma

  • 18:15-18:30 inloggen
  • 18:30 Welkomstwoord, door dr. H.E.Vonkeman, reumatoloog
  • 18:35 Covid vaccinatie, door Mw. S. Mooij, reumatoloog in opleiding
  • 19:05 Beeldbellen, door Mw. L. de Vries, reumatoloog in opleiding
  • 19:20 Telemonitoring, door dr. H.E.Vonkeman, reumatoloog
  • 19:35 Afsluiting

Hoe werkt het?

U kunt het webinar volgen via een smartphone, tablet, laptop of PC. Als u zich aan heeft gemeld voor deelname, ontvangt u per e-mail een link. Als u de link aanklikt op woensdag 16 december vanaf 18:15 uur, dan krijgt u toegang tot het webinar.

Het programma waarmee het webinar wordt uitgezonden is Microsoft Teams. Dit hoeft u vooraf niet te downloaden, het werkt ook in een internetbrowser.

Om te zorgen dat we geen hinder ondervinden van achtergrondgeluiden, staat uw microfoon automatisch gedempt. We willen u vragen de microfoon tijdens het webinar gedempt te laten staan. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chatfunctie.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan het webinar? Dat kan door een mail te sturen naar research.reumatologie@mst.nl. U krijgt dan een link toegestuurd. Het webinar later terugkijken kan ook. Stuur dan een mail naar bovengenoemd adres met onderwerp: link terugkijken webinar.

We kijken uit naar een interessante bijeenkomst met veel deelnemers!

Researchteam reumatologie:

Mw. M.Hegeman, research coördinator
Dr. H.Vonkeman, reumatoloog
Mw. J.Schoemaker, verpleegkundig specialist

Waar bent u naar op zoek?