Op donderdag 11 juli a.s. zal in Medisch Spectrum Twente de jaarlijkse wetenschapsdag worden georganiseerd.

Programma
Van 9.00 tot 17.00 hebben we een interessant programma voor je samengesteld met o.a. keynote lezingen van Robin Koops (directeur van Inreda Diabetic) en Geert Jan Groeneveld (directeur van het Centre for Human Drug Research in Leiden). Daarnaast zullen onze uitblinkers in wetenschap en innovatie jullie meenemen in de nieuwste ontwikkelingen rondom de vier onderzoeksthema’s van MST:

  • Interventieonderzoek en doelmatigheid
  • Medische beeldvorming en visualisatietechnieken
  • Data gedreven diagnostiek en prognose
  • Persoonsgerichte zorg en zelfmanagement

Tenslotte is er aandacht voor de thema’s Pioneers in HealthCare en verpleegkundig en paramedisch onderzoek. De MST scriptieprijs zal uitgereikt worden en de eerste winnaars van de vouchers van het Wetenschapsfonds worden bekend gemaakt. Het definitieve programma volgt nog.

Aanmelding
Je kunt je via deze link aanmelden voor de wetenschapsdag!

Abstracts
Onderzoekers worden uitgenodigd om abstracts in te sturen over onderzoek dat je binnenkort gaat starten, waar je momenteel mee bezig bent, of wat je net hebt afgerond. Kortom, actuele zaken. Een aantal leden van de Wetenschapscommissie zal de inzendingen beoordelen en bepalen wie uitgenodigd worden om hun onderzoek te presenteren. Tijdens de wetenschapsdag wordt een prijswinnaar aangewezen door een jury. Voor deze onderzoeker is een glassculptuur en een bedrag van €500,- beschikbaar.

Abstracts kunnen ingediend worden via het aanmeldingsformulier Dit formulier dient gemaild te worden naar: wetenschapsbureau@mst.nl. Deadline voor het insturen van abstracts is 14 juni a.s.

Waar bent u naar op zoek?