drs. R. Bezooijen

Functie: Radioloog
Bereikbaarheid: (053) 487 32 00

Introductie

Ik ben drs. R. Bezooijen, sinds 2004 als radioloog werkzaam bij Medisch Spectrum Twente.

Ik verzorg de uitvoering en verslaglegging van radiologische onderzoeken. We nemen als radiologen deel aan diverse multidisciplinaire besprekingen. Voor de aanvragende huisarts of medisch specialist hebben we een adviserende rol in de keuze voor het meest geschikte onderzoek. Ook bewaken we de kwaliteit van de verschillende onderzoeken en zorgen we samen met de laboranten voor optimale onderzoeksprotocollen door te werken volgens de laatste richtlijnen en innovatie waar mogelijk door te voeren.

Als radiologen vormen we sinds 2012 één maatschap  met de radiologen van de ziekenhuizen ZGT (Almelo-Hengelo) en SKB (Winterswijk): Maatschap Radiologie Oost-Nederland (MRON). De doelstelling van MRON is om aan gezondheid en welbevinden bij te dragen door iedere patiënt tegen een reële kostprijs radiologische zorg te leveren op een kwalitatief hoogwaardige, innovatieve, veilige en klantgerichte wijze. Deze zorg is afgestemd op de wensen van verwijzers en patiënten. Wij hechten daarbij grote waarde aan respect en verantwoordelijkheid ten opzichte van de patiënt en iedereen om ons heen. Onze houding en onze wijze van handelen zijn integer en collegiaal. Onze medewerkers worden ondersteund en gestimuleerd in individuele ontplooiing en opleiding. Onze prioriteit is zorg tijdig en zonder wachten te leveren. Dat bereiken wij met inzet, motivatie en betrokkenheid.

Samen met mijn collega’s geef ik sinds 2012 een cursus over MRI van de borst. Het is een internationale cursus waar radiologen uit de hele wereld voor naar Enschede komen.

Meer weten? Lees het interview “Binnenstebuiten met beeldvormend onderzoek”

Aandachtsgebieden

Ik ben in de volle breedte van het vak opgeleid. Binnen de radiologie heb ik een aantal aandachtsgebieden:

  • Musculoskeletale radiologie (het bewegingsapparaat )
  • Abdominale radiologie (buik)
  • Mammaradiologie (borsten)

Nevenfuncties

  • Medical Information Officer
  • Plaatsvervangend opleider radiologie

Lidmaatschappen

 Ik ben lid van de volgende commissies binnen MST:

  • Expertteam MST VMS thema Voorkomen van nierinsufficientie
  • Expertteam MST capaciteitsmanagement
  • Programboard EPD MST
  • LTHP stuurgroep MST

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina