Bezoektijden

Bezoektijden MST

Wij adviseren u om niet op bezoek te komen bij patiënten in MST. Maak gebruik van telefoon of beeldbellen. Als het echt niet anders kan is bezoek nog beperkt mogelijk, voor wie geen andere mogelijkheid heeft voor contact: er is maximaal 1 bezoeker toegestaan gedurende maximaal 1 uur per dag. Dit is mogelijk tussen 09.00 en 20.00 uur.

Als het noodzakelijk is dat u tijdens de avondklok naar buiten gaat, dan moet u het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ bij zich hebben. Deze kunt u downloaden via de website van de Rijksoverheid.

Bewezen coronapatiënten alleen tussen 18.00 en 19.00 uur. Dit kan alleen als de patiëntenzorg het toelaat. Volg daarom altijd de aanwijzingen van het zorgpersoneel op en overleg met uw naasten wie er op bezoek komt.

Bekijk alle maatregelen en de laatste stand van zaken op mst.nl/corona

  • Het ziekenhuis is geopend van 09.00 – 20.00 uur.
  • De bezoektijden van het Intensive Care Centrum zijn van 11.00 tot 11.45 uur en van 19.00 tot 19.45 uur.

Na 21.00 uur is de draaideur aan het Koningsplein op slot. Via een intercom met camera kunnen bezoekers zich melden en dan laat de meldkamer hen binnen via de deur naast de draaideur. Vanaf 21.00 uur is ook de toegang naar het rolpad van de H.J. van Heek parkeergarage gesloten. Bij de twee opstapplaatsen is een intercom aanwezig, waar bezoekers zich kunnen melden. De meldkamer opent de deuren en bedient het rolpad.

Tijdens feestdagen gelden er afwijkende openingstijden. Bekijk de openingstijden rond feestdagen.

Route naar de locaties

Waar bent u naar op zoek?