Bezoektijden

Bezoektijden MST

Wij adviseren u om niet op bezoek te komen bij patiënten in MST. Maak gebruik van telefoon of beeldbellen. Als het echt niet anders kan is bezoek beperkt mogelijk, voor wie geen andere mogelijkheid heeft voor contact: er is maximaal 1 bezoeker toegestaan gedurende maximaal 1 uur per dag. Dit is mogelijk tussen 09.00 en 20.00 uur.

Bewezen coronapatiënten alleen tussen 18.00 en 19.00 uur. Dit kan alleen als de patiëntenzorg het toelaat. Volg daarom altijd de aanwijzingen van het zorgpersoneel op en overleg met uw naasten wie er op bezoek komt.

Op alle locaties van MST screenen we iedereen bij de ingang op coronaklachten zoals hoesten, niezen, keelpijn of koorts. Bent u patiënt, bezoeker of begeleider dan vult u 24 uur voordat u naar het ziekenhuis komt thuis de vragenlijst in. Meer informatie hierover en en de laatste stand van zaken op mst.nl/corona

  • Het ziekenhuis is geopend van 09.00 – 20.00 uur.
  • De bezoektijden van het Intensive Care Centrum zijn van 11.00 tot 11.45 uur en van 19.00 tot 19.45 uur.

Na 20.00 uur is de draaideur aan het Koningsplein op slot. Via een intercom met camera kunnen bezoekers zich melden en dan laat de meldkamer hen binnen via de deur naast de draaideur. Vanaf 20.00 uur is ook de toegang naar het rolpad van de H.J. van Heek parkeergarage gesloten. Bij de twee opstapplaatsen is een intercom aanwezig, waar bezoekers zich kunnen melden. De meldkamer opent de deuren en bedient het rolpad.

Tijdens feestdagen gelden er afwijkende openingstijden. Bekijk de openingstijden rond feestdagen.

Route naar de locaties

Waar bent u naar op zoek?